Ν. Τσιαμούλος: Θράσος, ανικανότητα και δόλια απόπειρα χειραγώγησης των συμπολιτών μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι αρχές του σεβασμού στη Δημοκρατία, το Σύνταγμα, τους νόμους και τις δικαστικές αποφάσεις είναι κατοχυρωμένες και αξίζει όλοι μας να σεβαστούμε, για ένα κράτος Δικαίου και για το καλό της πόλης μας.

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/huYOyXqJdOI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ας σταματήσει, επιτέλους, η παραπληροφόρηση των συμπολιτών μας και η δολία απόπειρα χειραγώγησής τους, από αυτούς που επί χρόνια δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να υπεκφεύγουν των ευθυνών τους και να κοροϊδεύουν την κοινωνία μας.
Υπάρχει δυστυχώς μια κατηγορία συμπολιτών μας, ευτυχώς πάρα πολύ λίγοι, που ασχολούνται μάλιστα και με τα κοινά, η οποία αγνοεί τα βασικά στοιχεία λειτουργίας όχι μόνο της Αυτοδιοίκησης ή του Κράτους, αλλά και του ίδιου του πολιτεύματος. Η τήρηση και ο σεβασμός των δικαστικών αποφάσεων είναι συνταγματική επιταγή και θεμελιώδης προϋπόθεση της Δημοκρατίας και είναι αυτονόητη για κάθε πολιτισμένο κράτος εδώ και αιώνες. Φαίνεται ότι ο πολιτισμός αυτός δεν έχει φτάσει στους συμπολίτες μας αυτούς που μάλλον εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα εδώ και χρόνια, οποίοι νομίζουν ότι οι ίδιοι μπορούν να αντικαθιστούν κατά βούληση τους κανόνες της πολιτείας. Νομιζούν ότι ζούμε σε έναν άλλο πλανήτη. Οι ίδιοι δεν έχουν επίσης κανένα πρόβλημα στο να αλλάζουν την άποψη και την ψήφο τους χάνοντας εντελώς την αξιοπιστία τους, όποια τέλος πάντων τους είχε απομείνει.

Είναι να αναρωτιέται κανείς αν υπερτερεί το θράσος ή η ανικανότητα. Το θράσος για να αλλάζουν διαρκώς θέσεις, στάσεις και απόψεις, να κάνουν αυτό που λέει ο λαός μας κωλοτούμπες και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν τρέχει τίποτα και οτι είναι σοβαροί και σταθεροί. Λες και οι πολίτες δεν βλέπουν, δεν αντιλαμβάνονται, δεν έχουν μνήμη. Λες και δεν βιώνουν τα αποτελέσματα της αλλοπρόσαλλης πολιτικής τους που συν τοις άλλοις κάνουν διεθνώς ρεζίλι την Τρίπολη.
Αλλά εδώ ξεκινά δυστυχώς το δεύτερο, δηλαδή η ανικανότητα. Θεωρούν ότι οι πολίτες, οι συμπολίτες μας, είναι το ίδιο ανερμάτιστοι με αυτούς. Θεωρούν ότι η Τρίπολη μπορεί να στιγματίζεται στο πανελλήνιο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση σαν μια τριτοκοσμική πόλη χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θεωρούν ότι με την τσαπατσουλιά, την κουτοπονηριά και την ελαφρότητα, μπορεί να διοικηθεί ένας δήμος και να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα.
Εμείς όμως έχουμε δώσει το στίγμα μας. Μιά αξιόπιστη δύναμη που μπορεί να διαχειριστεί τα πράγματα όπως αρμόζει στην Τρίπολη του σήμερα και τους πολίτες της.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο