Ειδήσεις Τρίπολη

Δήμος Τρίπολης

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters εξελίσσεται στην πόλη μας, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Τρίπολης, του ΚΟΑΤ και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.
Στην αποκατάσταση ενός χρόνιου προβλήματος προχώρησε η δημοτική αρχή το βράδυ της Παρασκευής (18/9/2020) όπως αναφέρει στο facebook του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, κ. Αλέξανδρος Κανελλόπουλος
Αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος κ Σωτήρης Παπαδημητρίου 
Αύριο Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020.
Με απαγορευτικές κορδέλες «σφραγίστηκαν» την Πέμπτη (17/9/2020), τα πάρκα και τα αλσύλλια, από τον Δήμο Τρίπολης.
Μεταφέρω παρακάτω το μήνυμα από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας που συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Λύση δόθηκε επιτέλους στο χρόνιο πρόβλημα που υπήρχε με την ύπαρξη τεράστιων λακκουβών σε αγροτικό δρόμο στην Κοινότητα Στενού.
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρίπολης, ενημερώνει ότι, με βάση το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), αναμένεται να επικρατήσουν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, τις προσεχείς ημέρες, στην περιοχή μας.
Μια ακόμη ποδηλατική εξόρμηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/09/2020 στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης και συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο ΕΟΣ Τρίπολης, η ΑΕΚ Τρίπολης, ο ΠΟ Τρίπολης και η Πράσινη Κοιν.Σ.Επ.. Μια εξόρμηση στην…
Με σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, από τις 16 ως τις 20 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Τρίπολης θα τιμήσει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.
Σελίδα 1 από 372

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia