Ειδήσεις Τρίπολη

Δήμος Τρίπολης

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 η Εταιρεία Διάσωσης Ιστορικών Αρχείων Πελοποννήσου υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
Η κοπή πίτας της Φιλαρμονικής πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, σε εξαιρετικό κλίμα, στην ταβέρνα «Σεντουκάκι», στην Τρίπολη.
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην πλατεία Βαλτετσίου
Ανακοίνωσε μια ακόμα γυναίκα υποψήφια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές  με τη «Νέα Τρίπολη» ο Γιάννης Σμυρνιώτης 
Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων ενημερώνει πως θα υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις στην προγραμματισμένη εξόρμηση της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2019 από τα Μαγούλιανα στο Βαλτεσινίκο.
Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, παραβρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης, οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται για τον χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης στον Άγιο Βλάση καθώς παρών ήταν και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής.
Ένας ακόμη ύποπτος φάκελος με σκόνη, με παραλήπτη αυτή τη φορά τα ΕΛΤΑ Τρίπολης, εντοπίστηκε πριν λίγη ώρα, 18 Ιανουρίου 2019, από υπάλληλο ο οποίος εργάζεται στο τμήμα διαλογής των ΕΛΤΑ.
Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 21/01/2019 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. 
Τους λόγους για τους οποίους ψήφισε «παρών» η παράταξη «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» για τον προϋπολογισμό και για το τοπικό σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων εξήγησε ο Νίκος Τσιαμούλος, με επιχειρήματα και στοιχεία που δεν μπορούσαν από κανέναν να αμφισβητηθούν…
Η Άννα Παν. Δημητρακοπούλου θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της Παράταξής μας στις εκλογές του Μαΐου του 2019, ανακοίνωσε ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης.
Σελίδα 1 από 241

logofootermedia