Ειδήσεις Τρίπολη

Δήμος Τρίπολης

Έξι νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα" Νίκος Τσιαμούλος.
Το 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης συμμετέχει στον Πανελλήνιο εκπαιδευτικό διαγωνισμό ανακύκλωσης σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αθλητικών ακαδημιών της Εταιρείας ανταποδοτικής ανακύκλωσης, που θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου 2019, στο πάρκο ανακύκλωσης στους Αγίους Αναργύρους στην Αθήνα. 
Πολύς λόγος γίνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου Τρίπολης και ιδιαίτερα αυτό της έδρας του Δήμου, την Τρίπολη.
Απάντηση του Κώστα Τζιούμη στη δημοσίευση του Γιάννη Σμυρνιώτη σχετικά με τα έργα που έγιναν επί θητείας του.
"Γ.Λαγός στη ΔΡΤ: “Ο Σμυρνιώτης δεν είναι ο Δήμαρχος των έργων – Ο Παυλής πρέπει να απολογηθεί”"
Τον Βαγγέλη Χαμπηλομάτη ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο για τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου του 2019, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη"  Γιάννης Σμυρνιώτης.
Με επισκέψεις μαθητών και εκπαιδευτικών Δημοτικών Σχολείων Τρίπολης, Μεγαλόπολης, Αγίου Ανδρέα-Πραστού και Τυροσαπουνάικων ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου, η λειτουργία της ανανεωμένης κινητής Περιβαλλοντικής Έκθεσης της HELMEPA στην Τρίπολη.
Το Σωματείο Κυλικείων Δημόσιων & Ιδιωτικών Σχολειών Πελοποννήσου με έδρα την Τρίπολη, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κυλικείων Δημόσιων & Ιδιωτικών σχολείων, διοργανώνει και σας προσκαλεί στο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικών Κυλικείων, με θέμα «Παρελθόν - Παρόν και Μέλλον…
Δύο γυναίκες εκπαιδευτικούς ανακοίνωσε για τις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Βόσνος.
Υπεγράφη την Δευτέρα 18/03/2018  η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Τρίπολης με τον ανάδοχο για την ανακατασκευή του Μαντζούνειου στην Τρίπολη.
Σελίδα 1 από 255

logofootermedia