Ειδήσεις Τρίπολη

Δήμος Τρίπολης

Ο Δήμαρχος Τρίπολης στα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου Λίμνης
Ο Δήμος Τρίπολης  συμμετέχει και φέτος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με δράσεις που διοργανώνει σε συνεργασία με φορείς της πόλης από 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2019.
Πραγματοποιήθηκε στο Πικέρνι Μαντινείας η τελετή των Ιερών Εγκαινίων του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου, της Οικογενείας του Ανδρέα Ανδριανόπουλου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο.
Τον Αστυνομικό διευθυντή Αρκαδίας και τους διοικητές του αστυνομικού τμήματος Τρίπολης και του τμήματος Ασφαλείας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης
Συνάντηση του Δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ΟΕΒΑ.
Σας ενημερώνουμε ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/9/2019, λόγω προγραμματισμένων εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :
Την διάθεση τους να αναβιώσει το Καρναβάλι της Τρίπολης ανέφεραν στη συνάντηση τους ο Δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής.
Τρίτη ημέρα εκδηλώσεων του δήμου Τρίπολης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με τα παιδιά να έχουν τον πρώτο λόγο.
Τη διάθεσή τους για συνεργασία σε διάφορα ζητήματα αλλά και στην από κοινου διοργάνωση εκδηλώσεων, τόνισαν σε δηλώσεις τους οι κ. Τζιούμης και Τρουπής.
Συνεργεία του δήμου Τρίπολης συνέχισαν με αμείωτο ρυθμό τις εργασίες καλλωπισμού της πόλης, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών.
Σελίδα 1 από 302

logofootermedia