Ειδήσεις Τρίπολη | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ειδήσεις Τρίπολη

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε και εφέτος η μνήμη του Αγίου Αθανασίου, Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πολιούχου του χωριού της Βλαχέρνας.
Για την σύμβαση της τηλεμετρίας του δικτύου της ΔΕΥΑΤ, που υπέγραψε προχθές ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης και τα έργα των 100 ημερών της νέας Δημοτικής Αρχής έδωσε συνέντευξη τύπου ο κ. Γ. Καρώνης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ.…
Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επερχόμενη επέτειο των διακοσάχρονων από την εθνεγερσία του 1821, εκπονεί το Επιχειρησιακό Σχέδιο «Τρίπολη 2021», το οποίο περιλαμβάνει τρεις άξονες:
Κάλεσμα στην τιμητική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με τον κ. Ταλαγάνη Δημήτρη, αφιερωμένη στη μνήμη ενός επιφανούς Αρκάδα που έζησε στα μέσα του 18ου αιώνα (1700-1800) του Ιωάννη Γιαννόπουλου.
Οχτώ χρόνια πέρασαν από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας ο πρώην Αντιδήμαρχος Τρίπολης και πρώην Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας, Κούλης Γρηγοράκος.
Το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης πραγματοποιεί για τους εργαζόμενους όλων των δομών του και για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Τρίπολης «Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας» στο κέντρο «ΚΑΝΤΡΙ ΙΝ» στις 29/01/2020 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 8 μ.μ.
Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας κ. Γιώργος Λαγός, επισκέφθηκε τα χωριά της Δ.Ε Λεβιδίου για να ελέγξει προσωπικά την διαδικασία συλλογής των απορριμμάτων.
Την ικανοποίηση και τη χαρά του εξέφρασε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κ.Τζιούμης για την υπογραφή της σύμβασης τηλεδιαχείρισης του νερού της ΔΕΥΑΤ σε όλο το Δήμο με την ανάδοχο εταιρεία.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χορωδίας «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης, σας καλεί στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα άρθρα 9, 18 και 19 του Καταστατικού και ύστερα από σχετική απόφαση του ΔΣ, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα…
Πριν από λίγες μέρες, επιβλήθηκε στον κ Ηλία Κούρο πρόστιμο 500 ευρώ για έλλειψη αντικαπνιστική σήμανση στον πρώτο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης.
Σελίδα 1 από 327

logofootermedia