Ειδήσεις Τρίπολη

Δήμος Τρίπολης

Ενδεικτικά φωτογραφικά αποσπάσματα από την μουσικοχορευτική παράσταση με θέμα το γάμο όπως γινόταν στις αρχές του 1900 στα χωριά της Μαντινείας, που έγινε στις 10 Αυγούστου 2020 στην πλατεία του Αρτεμισίου.
Ενημέρωση στους μαθητές του θερινού τμήματος του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Τρίπολης με θέμα "Μαθαίνοντας για τον κορωνοϊό".
Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Αλέξανδρος Κανελλόπουλος σε ανάρτηση του στο facebook ανακοίνωσε την φωταγώγηση των πεζοδρομίων του νοσοκομείου.
Ο Δήμος Τρίπολης δώρισε 8 αντλίες υδάτων στη Πυροσβεστική υπηρεσία Πελοποννήσου.
Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Δ.Σ. ΔΕΥΑΤ κ. Κώστας Τζιούμης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.
Τα συγχαρητήριά του εκφράζει, με επιστολή, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης προς τον συμπατριώτη μας αθλητή, Ιάσονα Θανόπουλο, για το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου.
Ενημερώθηκαν για περεταίρω ενέργειες ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Ανακοίνωση για τη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών του Δήμου Τρίπολης
Το προτεινόμενο έργο αποτελεί προσωρινή κατασκευή από μάρμαρο, γυαλί, κρύσταλλο, ορείχαλκο σε σιδερένιο σκελετό, περιβαλλόμενο από  αρχιτεκτονικά στοιχεία και κυκλικό κηπάριο.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας και τις παροτρύνσεις των ειδικών, ο Δήμος Τρίπολης με λύπη του ανακοινώνει ότι οι εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί και οργανώνονται από τον Δήμο, για το χρονικό διάστημα από τις…
Σελίδα 1 από 365

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia