Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας συμμετέχει στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας συμμετέχει στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Απριλίου 2016 , για πρώτη φορά στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/4KDRFPPi814″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η γαστρονομία, ο τουρισμός και ο πολιτισμός είναι οι τρεις βασικοί άξονες της Έκθεσης.

Παρουσιάζονται τα προϊόντα της Ελληνικής Γης, τα προϊόντα που παράγονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα, οι ειδικές Μορφές Τουρισμού ( Αγροτουρισμός – Εναλλακτικός Τουρισμός ), επιμέρους εκθέσεις φωτογραφίας, παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα, προβολές ταινιών, μουσικές εκδηλώσεις από κάθε ελληνική περιφέρεια και άλλα.

Με τη συμμετοχή του ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας θα αναδείξει την κληρονομιά της περιοχής μας, την αρχοντιά της και την φιλοξενία της όλες τις μέρες του χρόνου, τα προϊόντα της γης μας και τις γεύσεις που μαγεύουν κάθε επισκέπτη και ντόπιο αλλά και τις ποικίλες δυνατότητες που παρέχονται για εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Ο τόπος είναι προικισμένος με απαράμιλλη ομορφιά, ιδιαίτερη γραφικότητα, μαγευτικές εικόνες και μυρωδιές, άξιους και ζεστούς ανθρώπους με σπουδαία κληρονομιά και έθιμα.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία θα αναδειχθούν και ελπίζουμε όλο και πιο πολύς κόσμος να πάρει μια «γεύση» από τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, να μας γνωρίσει και να έρθει στην περιοχή μας.

Για πληροφορίες :
Δημαρχείο : Ευγενία Αργύρη 27573-60202
Ρουσάλη Ευγενία : 6936-615920

Πληροφορίες για την έκθεση: http://www.elladosgefsi.gr/

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο