Εκδήλωση ενημέρωσης για την πορεία εξέλιξης του καταδυτικού πάρκου Τυρού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Πέμπτη 15/10/2015 και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Τυρού θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση για την πορεία των διαδικασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν το καταδυτικό πάρκο Τυρού.

Η ενημέρωση αφορά όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει για την δημιουργία του καταδυτικού πάρκου στην περιοχή του Τυρού, αλλά και την παρουσίαση στοιχείων από την διεθνή πρακτική.

Επίσης θα παρουσιαστούν θέματα για τον καταδυτικό τουρισμό στην Ελλάδα και τις δυνατότητες ανάπτυξης που προσφέρονται στον Δήμο μέσα από αυτή την δραστηριότητα.

Η καταδυτική ομάδα που συμμετέχει στο όλο εγχείρημα θα διερευνήσει την θαλάσσια περιοχή για εύρεση καταλλήλων περιοχών κατάδυσης με σκοπό να επακολουθήσει η εκπόνηση των απαραίτητων μελετών που πρέπει να κατατεθούν στο υπουργείο για να κατοχυρωθεί ο χώρος.

Η παρουσίαση του τεχνικού μέρους θα γίνει από τον κ. Φίλιππο Πετρίδη, Διευθύνων Σύμβουλό της ΑΜΒΙΟ Α.Ε. Παράλληλα ο κος Χαράλαμπος Λυσίκατος Δήμαρχός Νότιας Κυνουρίας και η κα Εύη Τατούλη πολιτευτής Αρκαδίας, θα αναφερθούν στην από κοινού προσέγγιση της διερεύνησης των δυνατοτήτων και της ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανελλήνιες 2024: Αύριο Πέμπτη 18/7 η τελευταία ημέρα για την υποβολή Μηχανογραφικού

Μέχρι τα μεσάνυκτα της Πέμπτης 18 Ιουλίου, θα είναι...

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Καύσωνας μέχρι την Κυριακή

Tην διατήρηση των αυξημένων θερμοκρασιών έως την προσεχή Κυριακή,...

Aνακοίνωση  για την πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού μέχρι πέντε (5) ημερομίσθια κατ’ άτομο για τον μήνα  ΙΟΥΛΙΟ έτους 2024

Aνακοίνωση  για την πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού μέχρι πέντε (5) ημερομίσθια κατ’ άτομο για τον μήνα  ΙΟΥΛΙΟ έτους 2024. H  προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 17 Ιουλίου 2024 έως και 22 Ιουλίου 2024».   Αίτηση Download [162.00 B]     Υπ.Δήλωση Download [162.00 B]     Ανακοίνωση Loading... Taking too long? Reload document | Open

Πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια γιορτή των παιδικών σταθμών του Δήμου

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη έδωσαν τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών και του 1ου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του δήμου Κορινθίων που βρέθηκαν χτες (Δευτέρα, 15 Ιουλίου) στην αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο δήμος και έχει πάρει πλέον χαρακτηριστικά θεσμού. Εκατοντάδες παιδιά –φίλες και φίλοι, για εννιά και πλέον μήνες στους παιδικούς σταθμούς του δήμου-

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο