Την επανεξέταση της απόσπασης των 5 αστυνομικών του Α.Τ. Μεγαλόπολης ζητά το Επιμελητήριο Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την άμεση επανεξέταση της απόσπασης των πέντε αστυνομικών του Τ.Α Μεγαλόπολης ζητά, σε επιστολή του το Επιμελητήριο Αρκαδίας, από στον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Πιο συγκεκριμένα:

Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ της Αστυνομίας,

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως εκπρόσωπος της τοπικής επιχειρηματικότητας, παρακολουθεί μαζί με όλους τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους φορείς τις εξελίξεις που αφορούν άμεσα τις επιχειρήσεις του νομού.

Σε αυτή την άκρως κρίσιμη περίοδο, με τις συνθήκες να είναι εξαιρετικά επισφαλείς, ενημερωθήκαμε για την απόσπαση πέντε (5) αστυνομικών, που υπηρετούν στο Α.Τ Μεγαλόπολης της Δ.Α Αρκαδίας, στην αστυνομική Διεύθυνση της Μεσσηνίας.

Η μείωση των θέσεων θεωρούμε ότι επηρεάζει τη λειτουργικότητα των υπηρεσιών του Α.Τ Μεγαλόπολης, το οποίο καλύπτει εκτός από τη Μεγαλόπολη και όλα τα χωριά της γύρω περιοχής, την αποτελεσματικότητα της αστυνόμευσης στον έλεγχο τήρησης των έκτακτων μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω Κορονοϊού, που ειδικά σε ένα επικείμενο lock down, θα δημιουργήσει επιπλέον δεδομένα σε σχέση με τη βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας στο δημόσιο και ιδιωτικό χώρο και θα καθορίσει νέες ανάγκες και προτεραιότητες όπως τη φύλαξη των επιχειρήσεων σε μία εποχή που οι κλοπές και η εγκληματικότητα έχουν αύξουσα πορεία.

Σας παρακαλούμε να επανεξετάσετε την απόφασή σας άμεσα και να ενσκήψετε πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις με όπλο την ενίσχυση και όχι την αποδυνάμωση του αστυνομικού τμήματος καθώς η ασφάλεια είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά και οφείλουμε όλοι μας να εργαστούμε για την εξασφάλισή της.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 2 άτομα και κατασχέθηκαν πάνω από 200 γραμμάρια κοκαΐνης στην Κορινθία

Συνελήφθησαν, χθες (27.4.2026) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς...

Προγραμματική σύμβαση για το γήπεδο Πεταλιδίου Δημήτρης Πτωχός: Συνολικό σχέδιο έργων και παρεμβάσεων στη Μεσσήνη

Στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Περίφραξη – εξοπλισμός, αντικατάσταση φωτισμού και βελτίωση αποδυτηρίων γηπέδου ποδοσφαίρου Πεταλιδίου» προχώρησαν η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Μεσσήνης. Το έργο, προϋπολογισμού 190.000 ευρώ, εντάσσεται στο «ΠΠΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου 2021–2025» και υπεγράφη στο Δημαρχείο Μεσσήνης από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό και τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο

Μουσικοχορευτική εκδήλωση από την Α Λέσχη Φιλίας

Η Α΄ Λέσχης Φιλίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού του Δήμου Καλαμάτας (πρώην ΚΑΠΗ) θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 3 Μαΐου 2026 και ώρα 19.30, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, εκδήλωση με θέμα «Μουσικοχορευτικές περιηγήσεις από το Βυζάντιο μέχρι σήμερα». Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ