ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Το εξώδικο και τα τραγικά αδιέξοδα… (video)

Σφοδρή επίθεση στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου εξαπέλυσε σε τοποθέτηση του στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ ο Δήμαρχος Κορίνθου κ.Πνευματικός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφοδρή επίθεση στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου εξαπέλυσε σε τοποθέτηση του στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ ο Δήμαρχος Κορίνθου κ.Πνευματικός.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/4VcRR8yUH3U” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αρχικά ο κ.Πνευματικός αναφέρθηκε στην προγραμματική σύμβαση για το θέμα των απορριμμάτων, η οποία ήταν και το βασικό θέμα συζήτησης στον ΦΟΔΣΑ, τονίζοντας: “Δεν μπορούμε να πάρουμε απόφαση για οποιαδήποτε προγραμματική σύμβαση, γιατί δεν έχουμε καν τον ΠΕΣΔΑ στα χέρια μας. Δεν μπορούμε να πάρουμε μια απόφαση που θα λέει μέσα αν γίνει το τάδε θα ισχύει το δείνα….”

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Περιφερειακή Αρχή και τον Περιφερειάρχη, δηλώνοντας: “Βιώνουμε τραγικά αδιέξοδα μόνο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Θα στείλω εξώδικο στην Περιφέρεια, που θέλουν να κλείσουν και τους τελευταίους ΧΑΔΑ. Ανίκανες κυβερνήσεις και ανίκανη Περιφέρεια. Με τις αποφάσεις που παίρνουν έχουν και ευθύνες”.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Επαρχιακή Οδό Λυγουριού Δήμαινα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην τελική τους φάση βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Επαρχιακή Οδό Νο 13, στο τμήμα Λυγουριό – Δήμαινα, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας. Οι βασικές εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος ολοκληρώνονται, ενώ απομένει η εφαρμογή της οριζόντιας και της κατακόρυφης σήμανσης

Πως αμείβεται η εορτή της 28ης Οκτωβρίου

Η ΓΣΕΕ ενημερώνει ότι οι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν την 28η Οκτωβρίου, υποχρεωτική αργία, δικαιούνται προσαύξηση 75%, ενώ η αμοιβή όσων δεν εργαστούν εξαρτάται από το σύστημα και τον τρόπο πληρωμής τους.

Η 21η Γιορτή Κάστανου 2026 έρχεται στην Άρνα – Ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, παράδοση και διασκέδαση – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Η 21η Γιορτή Κάστανου θα πραγματοποιηθεί στην Άρνα του Δήμου Σπάρτης από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου 2026, με υπαίθρια αγορά, μουσικές εκδηλώσεις, χορούς και παραδοσιακό γλέντι.

Το Παράλιο Άστρος υποδέχεται το 16ο Catamarans Cup – Συνάντηση ιστιοπλοΐας και φιλοξενίας στη Βόρεια Κυνουρία

Το Γραφείο Δημάρχου Άστρους Κυνουρίας παραθέτει τα στοιχεία επικοινωνίας του, μεταξύ των οποίων τηλέφωνα, ηλεκτρονική διεύθυνση και τον ιστότοπο του Δήμου.