ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Το εξώδικο και τα τραγικά αδιέξοδα… (video)

Σφοδρή επίθεση στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου εξαπέλυσε σε τοποθέτηση του στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ ο Δήμαρχος Κορίνθου κ.Πνευματικός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφοδρή επίθεση στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου εξαπέλυσε σε τοποθέτηση του στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ ο Δήμαρχος Κορίνθου κ.Πνευματικός.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/4VcRR8yUH3U” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αρχικά ο κ.Πνευματικός αναφέρθηκε στην προγραμματική σύμβαση για το θέμα των απορριμμάτων, η οποία ήταν και το βασικό θέμα συζήτησης στον ΦΟΔΣΑ, τονίζοντας: “Δεν μπορούμε να πάρουμε απόφαση για οποιαδήποτε προγραμματική σύμβαση, γιατί δεν έχουμε καν τον ΠΕΣΔΑ στα χέρια μας. Δεν μπορούμε να πάρουμε μια απόφαση που θα λέει μέσα αν γίνει το τάδε θα ισχύει το δείνα….”

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Περιφερειακή Αρχή και τον Περιφερειάρχη, δηλώνοντας: “Βιώνουμε τραγικά αδιέξοδα μόνο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Θα στείλω εξώδικο στην Περιφέρεια, που θέλουν να κλείσουν και τους τελευταίους ΧΑΔΑ. Ανίκανες κυβερνήσεις και ανίκανη Περιφέρεια. Με τις αποφάσεις που παίρνουν έχουν και ευθύνες”.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δωρεά 10 οχημάτων SUV στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Τελετή παράδοσης δέκα νέων οχημάτων SUV, τα οποία αποτελούν δωρεά της Wide Media Group , πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των πρώην Σχολών της Αστυνομίας, προς τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης

Αρκαδία: Υπό προϋποθέσεις η διακίνηση ζωοτροφών στην Επικράτεια

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αρκαδίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις ζωοτροφών και τους αγρότες που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Αρκαδίας και διακινούν ζωοτροφές, ότι δύναται να διακινήσουν ζωοτροφές στην Επικράτεια με την προϋπόθεση ότι αυτές προέρχονται από τοποθεσίες όπου δεν διατηρούνται αιγοπρόβατα και τηρούνται αυστηρά μέτρα βιοασφάλειας σε οποιαδήποτε διακίνηση.

12ο Αντάμωμα Φιλαρμονικών στη Μεσσήνη – Δύο βραδιές μουσικής στην κεντρική πλατεία

Ο Δήμος Μεσσήνης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Πελοποννήσου, διοργανώνει τη Δευτέρα 27 Ιουλίου και την Τρίτη 28 Ιουλίου 2026 και ώρα 20:30 , το

Οκτώ χρόνια από την τραγωδία στο Μάτι – Εκδηλώσεις μνήμης για τα 104 θύματα

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, η οποία άφησε πίσω της 104 νεκρούς και δεκάδες εγκαυματίες, αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που έχει βιώσει η χώρα.