Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Μαρκόπουλο (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκατοντάδες φίλοι, συγγενείς, κυνηγοί και εκπρόσωποι κυνηγετικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων αποχαιρέτησαν σήμερα τον Κώστα Μαρκόπουλο, πρόεδρο της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 58 ετών.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/xTrXIMVUwuo” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η εξόδιος ακολουθία που από μια αξιοσημείωτη σύμπτωση συνέπεσε με την εορτή του Αγίου Ευσταθίου προστάτη των κυνηγών, τελέστηκε στον ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα χοροστατούντος του μητροπολίτη Πατρών κ Χρυσόστομου. Παραβρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος με επικεφαλής τον πρόεδρο κ Νίκο Παπαδόδημα, το διοικητικό συμβούλιο της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, ο αρχηγός του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών κ Τσαγκανέλιας, πολλοί Πρόεδροι και εκπρόσωποι κυνηγετικών Συλλόγων και δεκάδες θηροφύλακες. Επικήδειους εκφώνησαν εκ μέρους της ΚΣΕ, ο πρόεδρος της ΣΤ ΚΟΜΑΘ κ Ιωάννης Πολυχρόνης, οι κ Αποστολίδης και Ρουμελιώτης εκ μέρους της Γ ΚΟΠ καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών εργατικών φορέων.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της οποίας ο Κώστας Μαρκόπουλος υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες που την δημιούργησαν το έτος 2.000. Ήταν η χρονιά που συνέπεσε με την ανάληψη της προεδρίας της Γ ΚΟΠ από τον εκλιπόντα. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσία αντρών της, ως τιμητικό άγημα, δίπλα στην σωρό του νεκρού καθ όλη την διάρκεια της νεκρώσιμης τελετής.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου & πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης κ Γιώργος Ρουμελιώτης αποχαιρετά με συγκίνηση τον Κώστα Μαρκόπουλο ενθυμούμενος στιγμές από τους κοινούς αγώνες και ευχόμενος καλά κυνήγια στα κυνηγοτόπια του ουρανού.

Ο πρόεδρος της ΣΤ ΚΟΜΑΘ κ Ιωάννης Πολυχρόνης στον επικήδειο εκ μέρους της ΚΣΕ ανέλυσε την προσωπικότητα και την μακροχρόνια προσφορά του Κώστα Μαρκόπουλου στο κυνήγι.

kynoclub.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο