Επιδότηση Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην 7η Πανελλήνια έκθεση Κορινθίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, συνεχίζει την επιδότηση των επιχειρήσεων μελών του σε σημαντικές κλαδικές εκθέσεις του εσωτερικού για το 2016.

Στο πλαίσιο αυτό επιδοτεί με σημαντικό ποσό τους επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν στην Πανελλήνια Γενική Έκθεση Κορινθίας που θα πραγματοποιηθεί 5-10 Οκτωβρίου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στον Ισθμό της Κορίνθου.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Α. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής των εταιριών που θα επιδοτηθούν, στην οποία θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, είναι η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου και να έχει εξοφλήσει και τη συνδρομή του έτους 2016.

Β. Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στη διαδικασία επιδότησης θα πρέπει να στείλουν σχετική δήλωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής, η οποία για κάθε έκθεση θα ξεκινά και θα τελειώνει σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Γ. Σημειώνεται ότι εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη διαδικασία επιδότησης μπορεί να υποβληθεί για μέχρι δύο από τις ανωτέρω Εκθέσεις, θα προτιμώνται δε όσοι λαμβάνουν επιδότηση για πρώτη φορά, ανά ημερολογιακό έτος. Ο ανώτατος αριθμός επιδοτούμενων επιχειρήσεων ανά έκθεση είναι πέντε (5).

Σε περίπτωση που μία επιχείρηση που εγκρίθηκε για επιδότηση δεν συμμετάσχει τελικά στην έκθεση, θα επιλέγεται η αμέσως επόμενη επιχείρηση με σειρά προτεραιότητας.

Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο ανώτατος αριθμός των 5 επιχειρήσεων σε μία έκθεση, το ποσό θα προστίθεται στην αμέσως επόμενη κ.ο.κ. Λόγω του αναμενόμενου μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής, αποδεικτικό προτεραιότητας των επιχειρήσεων θα αποτελεί η ημερομηνία και ώρα παραλαβής από το Επιμελητήριο Αρκαδίας της δήλωσης εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στην αντίστοιχη έκθεση.

ΥΨΟΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ
Το ύψος της επιδότησης ανέρχεται για την Έκθεση Κορινθίας στα 300 ευρώ ανά επιχείρηση-εκθέτη για περίπτερο εμβαδού έως 20 τ.μ. και στα 500 ευρώ ανά επιχείρηση – εκθέτη για περίπτερο άνω των 20 τ.μ.. Η επιδότηση θα καταβάλλεται στον εκθέτη με το πέρας της συμμετοχής του στην έκθεση και την προσκόμιση του σχετικού τιμολογίου για τη δαπάνη συμμετοχής στην έκθεση.

ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ 2016

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής για την έκθεση:

1. ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: 5-10 Οκτωβρίου 2016, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στον Ισθμό της Κορίνθου.

θα ξεκινήσει την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 10.00 και δε θα ληφθούν υπόψη οι αιτήσεις που θα παραληφθούν νωρίτερα. Η διαδικασία θα κλείσει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 14.00 μ.μ. με σκοπό να καλυφθεί ο ανώτατος αριθμός επιδοτούμενων επιχειρήσεων, ο οποίος ανέρχεται στις 5 ανά έκθεση.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

Λειτουργίες Ελλήνων Συνθετών

Αναμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου, θα γευτούμε το κατανυκτικό κλίμα της Σαρακοστής μέσα από επιλεγμένες Λειτουργίες Ελλήνων συνθετών (Αυγουστίνος Ρούσσος, Γιάννης Δροσίτης, Γεώργιος Πονηρίδης), ενώ το Requiem του Γιάννη Ρούσσου θα εντείνει το θρησκευτικό συναίσθημα. Μία περιήγηση στην ελληνική έντεχνη μουσική για φωνή και όργανο εναρμονισμένη με το πνεύμα των Παθών του Κυρίου. Ερμηνεύουν η

«Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή πολιτών στην παρέλαση την Παρασκευή του Πάσχα»

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ενόψει του εορτασμού της Β΄...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο