ΤΡΙΠΟΛΗ: Νέα χρονιά με αλλαγές στον παιδικό σταθμό της Μητρόπολης (pic/video)

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε αγιασμός για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά στον παιδικό σταθμό της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας στην Κάρτσοβα στην Τρίπολη.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/kja5CRMIcP8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

{gallery}agiasmos_mitropolitikos_stathmos{/gallery}

Ο δήμαρχος Τρίπολης κ.Παυλής, ο αντιδήμαρχος κ.Βρέντας, ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ.Γκέσουρας. εργαζόμενοι, γονείς και παιδιά βρέθηκαν στο νέο θεατράκι που έχει κατασκευαστεί στον παιδικό σταθμό για να παρακολουθήσουν την τέλεση του αγιασμού

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος αφού τέλεσε τον αγιασμό έστειλε το δικό του μήνυμα στους γονείς, τονίζοντας, πως τα παιδιά έχουν ως παράδειγμα και πρότυπο την συμπεριφορά της μητέρας και του πατέρα και επομένως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, στο πως συμπεριφέρονται στην καθημερινή τους ζωή. Παράλληλα ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Βαλασόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο του παιδικού σταθμού, για τη βοήθεια και τη συνδρομή του στην ορθή λειτουργία του σταθμού.

Με την σειρά του ο κ.Βαλασόπουλος, αφού καλωσόρισε τους γονείς και τα παιδιά ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα του σταθμού, που για φέτος θα περιλαμβάνει μαθήματα κολύμβησης σε συνεργασία με τον ΚΟΑΤ, μαθήματα εκμάθησης μουσικής, μαθήματα για την ασφάλεια των παιδιών στο δρόμο όταν κυκλοφορούν με τα ποδήλατα τους και μαθήματα τένις σε συνεργασία με την ΑΕΚ Τρίπολης. Μάλιστα όπως ανακοίνωσε σύντομα θα δημιουργηθεί και ένα ποδηλατοδρόμιο στο χώρο του σταθμού, ενώ του χρόνου θα λειτουργήσει στο χώρο – με νέες υποδομές – και ένα σύγχρονο νηπιαγωγείο.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Τρίπολης πήρε το λόγο, υπογραμμίζοντας: “Τα μικρά παιδιά είναι κάτι το ιδιαίτερο. Τα πρότυπα που παίρνουν τα παιδάκια μας από αυτό το σταθμό θα είναι το εφόδιο τους για την υπόλοιπη ζωή τους”, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε, πως ο Δήμος θα είναι αρωγός στην προσπάθεια που κάνει η Μητρόπολη.

Τέλος ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ.Γκέσουρας ανέφερε: “Το έργο που γίνεται στην προσχολική αγωγή είναι κομβικό για τη μετέπειτα ζωή του ανθρώπου. Κατά συνέπεια το έργο που γίνεται και σε αυτόν τον παιδικό σταθμό θεωρούμε πως θα βάλει γερά θεμέλια στα μικρά παιδιά που είναι οι αυριανοί πολίτες”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο