ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: “Θα βγούμε στους δρόμους – Δεν πάει άλλο…” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πειρατικά οχήματα, ΣΥΡΙΖΑ και διόδια μας έχουν οδηγήσει στο χείλος του γκρεμού, ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Αυτοκινητιστών Αρκαδίας

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/pFhrMlxW3L8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Για τα πειρατικά αυτοκίνητα, την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αυτοκινητιστές και τις υποσχέσεις της κυβέρνησης μίλησε ο κ. Γιώργος Παινέσης πρόεδρος των αυτοκινητιστών Δημοσίας χρήσης του νομού Αρκαδίας

“Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η καινούργια χούντα. Δεν έχει κάνει τίποτα παρά τις συναντήσεις που έχουν γίνει. Δεν υπάρχει μηχανισμός σε αυτή τη χώρα”, ανέφερε αρχικά ο κ.Παινέσης διαμαρτυρόμενος για την κατάσταση που επικρατεί στον επαγγελματικό του κλάδο.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος των αυτοκινητιστών σε τοπικό επίπεδο υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τα Ι.Χ φορτηγά οχήματα. Έχω πάει κατ΄επανάληψη στην τροχαία αλλά δεν έχει γίνει τίποτα. “Τα Ι.Χ αυτοκίνητα συνεχίζουν να κάνουν κόμιστρα και δεν έχει πιαστεί ούτε ένα. Αυτή η εποχή βγαίνουν τα σταφύλια και τις πατάτες. Αν πάμε στα συσκευαστήρια της περιοχής μας θα δείτε Ι.Χ φορτηγά να μεταφέρουν και όχι φορτηγά Δημοσίας χρήσης, όπως θα έπρεπε να γίνεται κανονικά. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος ούτε στα Βουλγαρικά αυτοκίνητα που κάνουν εσωτερικές μεταφορές στη χώρα μας”, δήλωσε ο πρόεδρος, ενώ πρόσθεσε: “Δεν γίνεται κανένας έλεγχος στα ιδιωτικά οχήματα. Θα δράσουμε λοιπόν δυναμικά. Θα κατέβουμε στους δρόμους. Δεν πάει άλλο! Έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα! Προχτές μου είπαν συνάδελφοι μου πως ΙΧ αυτοκίνητο είχε υψώσει γερανό μέσα στην πόλη και έκανε μετακόμιση. Φανταστείτε σε τι χάλι βρισκόμαστε. Με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαλυθεί τα πάντα. Είναι χειρότεροι από τους άλλους. Ότι απέμεινε το καίει ο ΣΥΡΙΖΑ”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πτώση του τζίρου τονίζοντας: “Έχουμε μια μεγάλη πτώση στα έσοδα μας. Περιμέναμε όλοι να κάνουμε μεταφορές σε σταφύλια και πατάτες αλλά μας κλέβουν το μεταφορικό έργο τα Ι.Χ πειρατικά οχήματα”.

Σε ερώτημα σχετικά με το εάν έχει ενημερωθεί η τροχαία και ποιες είναι οι κινήσεις που έχουν γίνει ο κ.Παινέσης δήλωσε, πως παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις προς την τροχαία από τον ίδιο και άλλους αυτοκινητιστές δεν έχει γίνει το παραμικρό. “Δεν μπορούμε εμείς να αφήσουμε τις δουλειές μας και να γίνουμε οι τροχονόμοι της ασφάλτου, ψάχνοντας τα οχήματα για να τα καταγγείλουμε”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Τα δυσβάσταχτα διόδια είναι ένα ακόμα βάρος το οποίο καλούνται πλέον να σηκώσουν οι οδηγοί, καθώς όπως μας ενημέρωσε ο κ.Παινέσης οι αυτοκινητιστές οφείλουν να μετακινούνται μόνο από εθνικούς δρόμους. “Μας υποχρεώνουν να μην πηγαίνουμε από παράδρομους αλλά μόνο από εθνικούς δρόμους για να μας παίρνουν τα μεγάλα δυσβάσταχτα διόδια. Θέλουμε κει εμείς να πηγαίνουμε από τους αυτοκινητοδρόμους σαν άνθρωποι αλλά θέλουμε να μας κατεβάσουν τα διόδια. Έχουμε προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Αυτό είναι τρελό. Μάλιστα θέλουν να θεσπίσουν και πρόστιμο 1000 ευρώ για όσους χρησιμοποιούν παράδρομους”, τόνισε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο