Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Δείτε την απόφαση διορισμού του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης...

Τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι τα εξής: 


1. Τομάρας Πέτρος του Σπήλιου, Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διοικητής στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», ως Πρόεδρος.


2. Αλουπογιάννης Παναγιώτης – Χρήστος του Γεωργίου, Δικηγόρος, με αναπληρωτή του τον Διαμαντογιάννη Θεόδωρο του Γεωργίου, Συνταξιούχο Καθηγητή.


3. Μπάκη Μαρία του Εμμανουήλ, Συνταξιούχος Δημοσίου, με αναπληρωτή της τον Κιούλο Επαμεινώνδα του Σπήλιου, Συνταξιούχο ΔΕΗ.


4. Λάγαρη Βασιλική του Ιωάννη, ιατρός κλάδου ΕΣΥ, Δ/ντρια Ψυχιατρικής, ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή τον Πονηράκο Βενετσάνο του Κωνσταντίνου, ιατρό κλάδου ΕΣΥ, Συντονιστή Δ/ντή Χειρουργικής, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Π.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ».


5. Μπαρδού Αθηνά του Νικολάου, υπάλληλος κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Μαιών, ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρώτρια την Σαραντοπούλου Διαμάντω του Αριστείδη, υπάλληλο κατηγορίας ΔΕ, κλάδου Αδελφών Νοσοκόμων, ομοίως που υπηρετούν αμφότερες στο Γ.Π.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ».


Αντιπρόεδρος ορίζεται ο Αλουπογιάννης Παναγιώτης – Χρήστος.