“Επιστροφή στα θρανία” – Μια εκδήλωση ενημέρωσης απο την Πρόοδο – Sarafi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:30, στον Κήπο Εκπαιδευτηρίων Πρόοδος – Sarafi θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημερώσης εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή την έναρξη του νέου Ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, στο πλαίσιο της προώθησης των νέων σύγχρονων εκπαιδευτικών υπηρεσιών μας.

Θα προηγηθεί Αγιασμός και παρουσίαση σύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας αναφορικά με πάσης φύσεως εκπαιδευτικά θέματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Θα ακολουθήσει βράβευση των επιτυχόντων μαθητών μας για το Ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 τόσο για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του Εξωτερικού όσο και για την απόκτηση διπλωμάτων στην Αγγλική και Γαλλική Γλώσσα!

Ποιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν πληροφορίες για το σύστημα Εισαγωγής, τις Πανελλήνιες εξετάσεις, τις Σχολές και τα μεταπτυχιακά, , τις σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, την επιλογή επαγγέλματος.

Κάνουμε ιδιαίτερο άνοιγμα στον τομέα της μετάφρασης που αποτελεί βασικό πυλώνα του ομίλου μας, καθώς έχει ανοίξει η αγορά εργασίας.

Επίσης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο GREENWICH του Λονδίνου και το μεγάλο εκδοτικό οίκο Express Publishing, θα παρουσιάσουμε ένα πρωτοποριακό πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και το Ε.Σ.Υ.Δ. σεμιναριακό πρόγραμμα ειδικής ορολογίας 50 ωρών στα αγγλικά, για διάφορα επαγγέλματα όπως Λογιστές, Μηχανικούς, Γιατρούς, Νομικούς, Μάγειρες, Υπαλλήλους ξενοδοχείων, Προγραμματιστές, Νοσηλευτές, Φυσικοθεραπευτές, Γραμματείς καθώς και όσους ασχολούνται με τα τουριστικά επαγγέλματα.

Επιπροσθέτως θα παρουσιάσουμε τη συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο Paul Valéry του Montpellier σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο , σε προγράμματα εξ΄αποστάσεως. Να τονίσουμε πως οι σπουδές στη Γαλλία απαιτούν υποτυπώδη δίδακτρα , ενώ προσφέρουν τεράστιο κύρος και αναμφισβήτητη ποιότητα.

proodos ekdilosi

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΥΣ 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΛήψη ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο