Άστρος : Καταγγελία ακόμα και στην μπάντα που έπαιζε στο Λιμάνι

Αυγούστου 07, 2016
Το ότι γίνονται καταγγελίες σε μαγαζιά για τη μουσική, το ωράριο ή οτιδήποτε άλλο είναι γνωστό, Το ότι φέτος το κακό παράγινε επίσης. Αλλά να γίνει καταγγελία σε νέα παιδιά που έπαιζαν χθες μουσική στο λιμάνι και μάλιστα σε εκδήλωση που οργανώνει το Λιμενικό Ταμείο, αυτό πραγματικά προκαλεί έκπληξη αλλά και έντονη δυσαρέσκεια.


Αλήθεια, που μπορεί να φτάσει κάποιος που ανώμυμα λέει πως… ενοχλείται από μια προγραμματισμένη εκδήλωση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου; Για την οποία στο κάτω-κάτω υπεύθυνα είναι τα μέλη του ΔΣ και ο Δήμαρχος και όχι τα παιδιά της μπάντας.
Και για το λόγου το αληθές δημοσιεύουμε παρακάτω την συγκεκριμένη απόφαση του Λιμενικού Ταμείου, καθώς και τι είπε στο astrosnews ο Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς στον οποίο απευθυνθήκαμε.

“Οσον αφορά τη νομμιμότητα της εκδήλωσης, αυτή είναι η απόφαση του Λιμενικού ταμείου. Είναι δημοσιευμένη στο διαύγεια, άρα έπρεπε να τελεί σε γνώση όλων των υπηρεσιών.
Εδώ όμως υπάρχει θέμα. Έχουμε ως δήμος ακόμα και προσωπικά προσπαθήσει πολλάκις να συνεργαστούμε με το Λιμεναρχείο και την Αστυνομία για διάφορα ζητήματα ευθύνης τους, πάντα στη βάση της πρόληψης και όχι της καταστολής, γιατί αυτή είναι η αποψή μας για τη σχέση με τον Δημότη.

Το αποδείξαμε πρόσφατα όταν κολλάγαμε οι ίδιοι επιστολές στα οχήματα που βρίσκονταν εντός της ζώνης Λιμένα, όταν στηρήζουμε τις βασικές λειτουργίες των δύο σωμάτων, χωρίς αρμοδιότητα και ανταπόδοση και όταν έχουμε οι ίδιοι, Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και Πρόεδρος τοπικής κοινότητας, γίνει πληροφοριοδότες της Αστυνομίας και του Λιμεναρχίου για κατάφορες παραβάσεις των νόμων και των κανονισμών που συμβαίνουν δίπλα μας, τις οποίες εμείς και οι πολίτες τις βλέπουμε και τα όργανα επιλαμβάνονται μόνο μετά απο δικά μας τηλεφωνήματα. Αυτοί δεν βλέπουν; Μήπως το μόνο που ενδιαφέρει κάποιους από το λιμεναρχείο, είναι που θα παρκάρουν το οχημά τους.
Τη Δευτέρα, θα ζητήσω από την Αστυνομία και το Λιμεναρχείο, τα στοιχεία των κλήσεων που έλαβαν και που προκάλεσαν την αντιδρασή τους. Όχι με σκοπό την διαπόμπευση κανενός – εξάλλου η μουσική στο λιμάνι δεν ενοχλησε κανέναν-  αλλά γιατί πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε και εμείς πώς είναι δυνατόν να ελέγχεται ο Δήμος για νόμμιμες εκδηλώσεις με αυτόν τον κατασταλτικό τρόπο και συγχρόνως η εικόνα στα ιδιωτικά κέντρα και καταστήματα να είναι αυτή που όλοι βλέπετε. Εμείς στον Δήμο, δεν παίζουμε με καννέναν. Οι υπόλοιποι;
Πρέπει οι διοικήσεις των σωμάτων τους να αναλάβουν επιτέλους δράση.
Τα λάθη είναι ανθρώπινα, όμως πλέον δεν μιλάμε για λάθη, αλλά για απαράδεκτες συμπεριφορές.
Πρέπει καταρχήν, άμεσα να ζητήσουν συγγνώμη από τους νεαρούς μουσικούς που ταλαιπώρησαν άδικα”.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΔΩ

astrosnews.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

 • 05 Ιουλ

  ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

  ΤΡΙΠΟΛΗ | Σούτσου Αλεξάνδρου 2Β

  08:30 - 08:30 (Επόμ.), τηλ.: 2710230667

 • 05 Ιουλ

  ΜΕΡΟΛΑ Α. - ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗ Μ.

  ΚΟΡΙΝΘΟΣ | Νοταρά 78

  08:00 - 14:00 & 17:30 - 08:00 (Επ.), τηλ.: 2741025806

 • 05 Ιουλ

  ΑΡΦΑΝΗ ΜΑΡΙΑ

  ΣΠΑΡΤΗ | Κλεομβρότου 13

  08:00 - 08:00 (Επόμ.), τηλ.: 2731081271

 • 05 Ιουλ

  ΓΟΥΡΔΕΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

  ΚΑΛΑΜΑΤΑ | Μητροπέτροβα 6

  08:00-14:00 17:30-08:00 (Επόμ.), τηλ.: 2721020931

 • 05 Ιουλ

  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Β. - ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ Γ.

  ΝΑΥΠΛΙΟ | Πότη 1 & Ασκληπιού

  08:00 - 08:00 (Επόμ.), τηλ.: 2752027615

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia