Τρεις νέους επιστήμονες μετρά το Δάρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τους  τελευταίους  μήνες του 2016 τρία νέα παιδιά από το χωριό μας  πήραν το πτυχίο τους και εντάχθηκαν επίσημα στην αγορά εργασίας.

Οι κόποι χρόνων ανταμείφθηκαν και  πήραν τον δρόμο της επαγγελματικής αποκατάστασης. Απέκτησαν  το τυπικό πλέον εφόδιο ένταξης και ανέλιξης στην κοινωνία, που δεν είναι άλλο παρά η γνώση.
Καθώς η γνώση εξελίσσεται  και αλλάζει δυναμικά, το Πανεπιστήμιο τους  έμαθε τον τρόπο να σκέφτονται και  να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα ορθολογικά και με σωφροσύνη.
Κατά χρονολογική σειρά ορκωμοσιών τα πτυχία τους  πήραν:
Ιανουάριος  2016
Η Μαρία Κορδοπάτη του Γεωργίου & της Κων/νας αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -πρώην ΑΣΟΕΕ. Σπούδασε οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων με κατεύθυνση στη λογιστική και τα χρηματοοικονομικά.
Παρακολούθησε επίσης το μονοετές πρόγραμμα σπουδών στις  Επιστήμες  Αγωγής  &  Εκπαίδευσης -Διδασκαλία και Εισαγωγή Τέχνης στα μαθήματα οικονομικών της  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης.
Μάιος  2016
Η  Έλενα Παπαναστασίου του Ανδρέα & της Τριαντάφυλλης  αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τεχνολογικής  Εκπαίδευσης  Πειραιά.
(ΑΕΙ Τεχνολογικού Τομέα).
Ιούνιος 2016
Στις  15 Ιουνίου 2016 ορκίστηκαν και οι νέοι πτυχιούχοι του Τμήματος  Δασοπονίας  και Διαχείρισης  Φυσικού Περιβάλλοντος στο Καρπενήσι. Σε κλίμα συγκινησιακής  φόρτισης  παραδόθηκε το πτυχίο (τιμής ένεκεν)  του Βασίλη Κορδοπάτη  στην οικογένεια του, ο οποίος  έφυγε πρόωρα από κοντά μας  τον περασμένο Οκτώβριο.
Ιούλιος 2016
Η  Ελίνα Παπακώστα του Γεωργίου & της Ελένης  αποφοίτησε από το Τμήμα Λογοθεραπείας  του Τεχνολογικού  Ιδρύματος  Καλαμάτας.
Ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια στους  πτυχιούχους  μας  αλλά  και στους  γονείς  τους  που έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται περήφανοι.
Καλή σταδιοδρομία.

Για το Dara.gr
Aντωνία Κορδοπάτη

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ 1

 ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΝΤΑΛΑ 1

 ορκομωσια κορδοπατη 1

δασοπονοι

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο