Αγιασμός για την έναρξη της εργολαβίας συντήρησης και βελτίωσης του δρόμου προς το Βαλτεσινίκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγιασμός για την έναρξη της εργολαβίας συντήρησης και βελτίωσης του δρόμου προς το Βαλτεσινίκο.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fegiannakouras%2Fposts%2F1248189488533798&width=500″ width=”500″ height=”788″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

Στον αγιασμό παρών και ο Περιφερειάρχης μας Πέτρος Τατούλης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας Γιάννης Σταματάκος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιώργος Ρουμελιώτης, Γιάννης Κατσίρης και Θοδωρής Ντάνος και βέβαια υπάλληλοι των τεχνικών υπηρεσιών, ο εργολάβος και αρκετοί κάτοικοι του χωριού.

Άλλο ένα έργο που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου -ΠΕ Αρκαδίας στην περιοχή του Βαλτεσινίκου, αφού ήδη γίνονται έργα από το χωριό προς τη Μυγδαλιά, ώστε η λίμνη Λάδωνα να έρθει πιο κοντά και από τον Καμπέα προς το χωριό.

Προχωρά επίσης η μελέτη για την υλοποίηση αρδευτικού έργου στον κάμπο από το Βαλτεσινίκο προς τη Μυγδαλιά, ένα έργο που θα δώσει νέα αναπτυξιακή προοπτική στην ευρύτερη περιοχή.

Άλλωστε το Βαλτεσινίκο είναι ένα από τα πιο όμορφα και ζωντανά χωριά της Αρκαδίας με αρκετό τουρισμό και το έργο συντήρησης του δρόμου που ξεκίνησε θα εξυπηρετήσει πολύ και τους κατοίκους και τους επισκέπτες, που αντιμετώπιζαν δυσκολίες.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον παπά-Θέμη, ιερέα του χωριού για τα καλά του λόγια και τον κ.Σπύρο για την άριστη φιλοξενία και γενικά όλους τους κατοίκους του χωριού για την αγάπη τους.

Σε δύσκολες εποχές ακούμε τα προβλήματα των κατοίκων και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο