Βαγγέλης Γιαννακούρας: Τα έργα δεν ανήκουν πάντα σε αυτούς που τα εγκαινιάζουν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά από καθυστέρηση ετών που στοίχισε στην οικονομία της Μεγαλόπολης, παραδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, η συνδετήρια οδός της πόλης με τον αυτοκινητόδρομο.

Ένας δρόμος που φέρνει πιο κοντά την Μεγαλόπολη με την Καλαμάτα και την Τρίπολη και θα εξυπηρετήσει τόσο τους κατοίκους της πόλης, όσο και τους επισκέπτες και θα δώσει άλλη αναπτυξιακή προοπτική στην περιοχή.

Κάθε φορά που ολοκληρώνεται και παραδίδεται προς χρήση από τους πολίτες ένα έργο, πολύ περισσότερο ένας δρόμος, δεν μπορούμε παρά να χαιρόμαστε και να είμαστε ικανοποιημένοι.

Πρέπει όμως να επισημάνω πως τα έργα για να υλοποιηθούν χρειάζεται η διαχρονική προσπάθεια πολλών ανθρώπων και περνούν πολλές φάσεις μέχρι να γίνουν πράξη….

Δεν πρέπει, λοιπόν, κάποιοι, που έτυχε λόγω συγκυριών, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση της συνδετήριας οδού Μεγαλόπολης, να τα εγκαινιάζουν, να θεωρούν πως έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην υλοποίησή τους και να απαξιώνουν ό,τι έχει γίνει πριν από αυτούς.

Καλοτάξιδος ο δρόμος!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο