Την Κυριακή 29/1 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο χειμερινό Μαίναλο

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο χειμερινό Μαίναλο, πραγματοποιώντας δύο πορείες με αφετηρία το καταφύγιο Παν. Αλεξόπουλος [1600 μ.] , στο οροπέδιο της Οστρακίνας, και κατάληξη το γραφικό Λεβίδι [860 μ.]..

 Η πρώτη πορεία θα ξεκινήσει από το καταφύγιο και θα κατευθυνθεί προς το  Λεβίδι, όπου θα φθάσει μετά δυόμισι ώρες, περπατώντας σε δασωμένο μονοπάτι κατά το μεγαλύτερο διάστημα της διαδρομής.  Πρόκειται για εύκολη σχετικά πορεία, κατηγορίας Α.   

 Η δεύτερη πορεία θα ξεκινήσει, επίσης,  από το καταφύγιο,  θα ανέβει στην κορυφή της Οστρακίνας [1982 μ.] και, επιστέφοντας  θα ακολουθήσει  το ίδιο μονοπάτι  που οδηγεί στο Λεβίδι. Ώρες πορείας: 4.30, κατηγορία: Β -.

 Αναχώρηση λεωφορείου στις 8 το πρωί της Κυριακής από την πλατεία Κολοκοτρώνη της Τρίπολης. 

 Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής  στα γραφεία του Συλλόγου,  Β. Δεκάζου 9-11, τηλ.: 2710234980, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. www.saoo.gr

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia