Έκθεση Αγροτικών Προιόντων 2016-Κοκκοράς Γορτυνίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιήθηκε για 11η χρονιά, το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016, η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων-Γιορτή Ρίγανης στο χωριό Κοκκοράς Ηραίας του Δήμου Γορτυνίας, με την συνεργασία του Δήμου Γορτυνίας, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) και του Συλλόγου Κοκκοραίων «Ο Προφήτης Ηλίας».

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Γεώργιος Παπαηλιού, ο Αντιδήμαρχος Ηραίας κ. Παναγιώτης Μητρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τροπαίων κ. Γεώργιος Ξυνής, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου, οι εκπρόσωποι της Τ.Κ. Κοκκορά κ. Ιωάννης Αντωνακόπουλος, της Τ.Κ. Ράφτη κ. Γεώργιος Μητρόπουλος, της Τ.Κ. Παναγιάς κ. Δημήτριος Δρέσιος, οι πολιτευτές κ. Πέτρος Ζούνης και Παναγιώτης Καρβελάς, εκπρόσωποι συλλόγων και κάτοικοι της περιοχής.


Η εκδήλωση περιλάμβανε αγιασμό από τον εφημέριο π. Γεώργιο Τσίτουρα, έκθεση αγροτικών προϊόντων(ελαιόλαδο, ρίγανη, μέλι, αρωματικά, κρασί, παραδοσιακά ζυμαρικά, κ.ά), ενώ έγινε ενημέρωση από τον κ. Αντώνη Δρεμέτσικα για την πρωτοβουλία του σχετικά με το ελαιόλαδο της Γορτυνίας που πρόσφατα βραβεύτηκε, αφού αποδείχτηκε επιστημονικά ότι έχει ευεργετικές επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό σύμφωνα με τις αναλύσεις των ειδικών.


Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με το συγκρότημα του Κώστα Κόκκορη.

 

{gallery}kokkori{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο