Επίσκεψη του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνη Αυγερινού στην Τρίπολη

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνης Αυγερινός για να μιλήσει στα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ Τρίπολης για τα νέα δεδομένα που καλείται να αντιμετωπίσει ο ΕΕΣ λόγω της κρίσης του προσφυγικού στη χώρα μας αλλά και γενικότερα λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που περνάμε.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/jfUWHDUCpFY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Γυρίζουμε σελίδα, γυρίζουμε πορεία, απόλυτα ταυτισμένοι με τις αρχές του κινήματος, ξεκινώντας από την Τρίπολη. Αφήνουμε πίσω όλα τα μελανά σημεία που επιβάρυναν την δυνατότητα της επιτέλεσης του έργου του ερυθρού σταυρού» .

Στη συνέχεια, τόνισε ότι “ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με την μεγάλη κρίση του μεταναστευτικού που γνωρίζει η χώρα μας πρέπει να αναπτύξει τις δράσεις και τις ενέργειες του για μπορέσει να συμπορευτεί με τις ανάγκες της πολιτείας και να φανεί όσο το δυνατόν πιο πολύτιμος αρωγός στην πολιτεία.

Σημείωσε πως ο ΕΕΣ έχει μία μακρόχρονη διαδρομή και πλέον καλείται να φανεί αρωγός στην προσπάθεια της χώρας για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, ενώ δήλωσε παρών και στην τοπική κοινωνία όταν θα έρθει η στιγμή να διαχειριστεί τους πρόσφυγες που θα έρθουν στην περιοχή της Τρίπολης.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στους πολίτες, στους εθελοντές του περιφερειακού τμήματος ΕΕΣ Τρίπολης καθώς και στις αρχές της Τρίπολης για το ανθρωπιστικό έργο που συντελεί σήμερα ο Ερυθρός Σταυρός και ειδικότερα για την συμβολή του στην μεταναστευτική – προσφυγική κρίση.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος του ΕΕΣ Τρίπολης, Πέτρος Καλτεζιώτης.

 

{gallery}erithros_stayros{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο