Επιμελητήριο Αρκαδίας: Πρόσκληση στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας “Peloponnese Food Stories”

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, με τίτλο: “PELOPONNESE FOOD STORIES” Ιστορίες γεύσεων, ανθρώπων, πολιτισμού.
Με επίκεντρο μια εμβληματική τοποθεσία ανά Περιφερειακή Ενότητα, η οποία θα λειτουργεί ως κόμβος (Λακωνία, Μεσσηνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Κορινθία), θα λάβει χώρα ένα…

Η τρίτη εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί στο Παράλιο Άστρος, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας – ΠΕ Αρκαδίας, την Παρασκευή 26 Αυγούστου σε συνεργασία με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, την Ένωση Ξενοδόχων Ανατολικής Αρκαδίας και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου.


Τοποθεσία: Ανοικτό θέατρο Παράλιου Άστρους
Ώρα έναρξης: 7μμ
Σκοπός της δράσης αυτής είναι η προβολή του γαστρονομικού περιεχομένου του προορισμού με έμφαση σε παραδοσιακά υλικά, παραδοσιακές συνταγές και μοντέρνες εκδοχές τους. Επιπλέον, στόχευση είναι η ανάδειξη του δομημένου περιβάλλοντος με πολιτιστική αξία και η σύνδεσή του με τη γαστρονομία, η επιμόρφωση του κοινού για την τοπική γαστρονομία, η «εγκατάσταση» εμπορικού καναλιού επικοινωνίας μεταξύ παραγωγών και επισκεπτών και η εμπλοκή της τοπικής κοινωνίας στην υλοποίηση.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούντα,ι όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο κλάδο της γαστρονομίας και επιθυμούν να συμμετάσχουν, προβάλλοντας τα προϊόντα τους, δωρεάν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την αίτηση, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη – θέμα: 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, έως και τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022.
Η επιλογή των επιχειρήσεων, θα γίνει με χρονική σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 2710 227141-2

  • εκδηλωση

    Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

    fb yt
    insta twiter

    logofootermedia