Πολιτιστικό Φεστιβάλ Ασέας 2022 Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με χορηγό τον Δήμο Τρίπολης, διοργανώνεται το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Ασέας, από τον Σύνδεσμο των εν Αθήναις Ασεατών και το Σύλλογο Φιλοπρόοδων Ασέας.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το Φεστιβάλ Ασέας 2022:

07 Αυγ. 21:00 Ο Δήμαρχος Τρίπολης κος Κώστας Τζιούμης έρχεται αυτή τη φορά στην Ασέα ως γιατρός καρδιολόγος να μας μιλήσει για την σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας με θέμα «ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ – ΔΙΝΩ ΖΩΗ»

07 Αυγ, 21:15 Παυλίνα Βουλγαράκη ! Φρέσκια όπως η ομορφιά των λουλουδιών, όμορφη όπως η ανατολή, ευγενής όπως η καρδιά ενός μικρού κοριτσιού! Η Παυλίνα μετά από πολλές προσπάθειες έρχεται στην Ασέα να μας « χορτάσει» ζωή, χαρά και ταξίδια στον ουρανό της!

08 Αυγ. 21:00 Ο δικός μας Δώρος Δημοσθένους με την όμορφη φωνή του έρχεται πάλι στην Ασέα πάντα με εκπλήξεις χαμηλόφωνος, εσωτερικός, λιτός, ουσιαστικός με αιχμή την παθιασμένη ερμηνεία του και την συνοδεία στο πιάνο ενός εξαιρετικού σολίστα, παλιού γνωριμού μας, του Νεοκλή Νεοφυτίδη. 40 χρόνια πέρασαν από το φευγιό του Νίκου Γκάτσου και ο Δώρος είναι εδώ να μας θυμίσει τα μοναδικά του τραγούδια.

13 Αυγ 21:00 Τοπική γιορτή με παραδοσιακά τραγούδια και ατελείωτο χορό με την Γιώτα Κόκορη στο τραγούδι και τον Σωτήρη Κόκορη στο κλαρίνο.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο