Ιουνίου 03, 2016

Το Νεο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»

To Υπουργός Υγείας αποφάσισε και συγκροτεί το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», και ορίζει ως μέλη αυτού τους κάτωθι υπαλλήλους:

1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, του κλάδου ΤΕ Τεχνολογικών Εφαρμογών, με αναπληρώτρια την ΑΡΓΕΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.
2. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, με αναπληρωτή τον ΖΑΡΜΠΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Λογιστικού.
3. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Λογιστικού, με αναπληρωτή τον ΚΑΠΛΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Λογιστικού.

4. α. Όταν το Συμβούλιο κρίνει θέματα του μόνιμου προσωπικού, μετέχουν σε αυτό ως αιρετοί εκπρόσωποι των εργαζομένων, οι ακόλουθοι:
i. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, με αναπληρώτρια την ΣΙΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.
ii. ΨΥΧΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, με αναπληρώτρια τη ΛΑΓΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.
β. Δεν υφίστανται αιρετοί εκπρόσωποι για θέματα προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ορίζεται ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

Εισηγητής ορίζεται ο Προϊστάμενος της οικείας Υπηρεσίας αρμόδιος για τα θέματα προσωπικού, με αναπληρωτή αυτόν που νομίμως τον αναπληρώνει στα υπηρεσιακά του καθήκοντα.
Γραμματέας του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ορίζεται η ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, του κλάδου ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού με βαθμό Α΄, με αναπληρώτρια την ΤΣΑΟΥΣΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Λογιστικού με βαθμό Α΄.

Η θητεία των μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου που συγκροτήθηκε με την παρούσα Απόφαση λήγει με την επιλογή και τοποθέτηση Προϊσταμένων Διευθύνσεων που επιλέγονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ. (ν.3528/2007), οπότε και συγκροτούνται τα Υπηρεσιακά Συμβούλια του άρθρου 159 του Κώδικα Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ. (ν.3528/2007).

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia