Αστέρας : Καλή αρχή με νίκη 1-0 επί του ΟΦΗ και πλώρη για 6αδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστέρας : Καλή αρχή με νίκη 1-0 επί του ΟΦΗ και πλώρη για 6αδα

Σε απόσταση βολής από την ζώνη των πλέι οφ βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, έπειτα από την δίκαιη νίκη του επί του ΟΦΗ (1-0)

 

Ντέρμπι με φόντο την εξάδα έγινε στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας επικράτησε του ΟΦΗ (1-0) και μείωσε στους δύο πόντους την απόσταση από την ζώνη των πλέι οφ. Οι Αρκάδες ήταν ανώτεροι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και πήραν δίκαια το τρίποντο χάρη στο γκολ του Ριέρα (38′).

Από την πλευρά τους οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό, έπειτα από αποχή δύο εβδομάδων, περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και απείλησαν σε ελάχιστες περιπτώσεις. Είχαν πάντως δοκάρι στο 62′ σε ατομική προσπάθεια του καλύτερου παίκτη τους, Λάμπρου, αλλά πέραν αυτού ουδέν.

ΤΟ ΓΚΟΛ

38’: Ο Καρμόνα έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ριέρα από τη μικρή περιοχή πλάσαρε στην κίνηση χαρίζοντας την νίκη στον Αστέρα (1-0).

Η μικρογραφία

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 1-0
Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»
Σκόρερ: 38′ Ριέρα.
Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Μουνάφο, Κανελλόπουλος, Καμάου, Γιαννούλης, Καστάνιος, Βούρος.

Οι συνθέσεις
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Πίτσου, Μουνάφο (90′ Ιγκλέσιας), Κανελλόπουλος (77′ Βαλιέντε), Σίτο (67′ Κρέσπι), Ριέρα (67′ Τιλίκα), Καπίγια (46’ Σονί), Μπαράλες.
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Ντε Γκουζμάν (86′ Στάικος), Γκαγιέγος (65′ Γρίβας), Ναμπί (58′ Φαν Ντάινεν), Καμάου (46’ Τσιλιανίδης), Καστάνιος (65′ Νέιρα), Λάμπρου.

πηγή : fosonline.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Σύμφωνα με την ΕΜΥ/ΕΜΚ, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου 2024. Βαρομετρικό χαμηλό στα δυτικά, συνοδευόμενο από μέτωπα, θα κινηθεί ανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρας από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (20-04-24) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που

Κώστας Τζιούμης: «Διαρκής η προσπάθεια της δημοτικής αρχής για να γίνει προορισμός η Τρίπολη»

Ανανεωμένο επιστρέφει το Φεστιβάλ Κωμωδίας 40 Lads στην Τρίπολη και στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, από την Παρασκευή ως την Κυριακή (19-21/4/2024).Με αυτή την αφορμή, δόθηκε συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, τον υπεύθυνο της εταιρείας «Πέρα Βρέχει» κ. Βαγγέλη Αντωνόπουλο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου. «Στόχος μας είναι το Φεστιβάλ να

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο