ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΕγκαίνια και έναρξη κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου στην Τρίπολη

Εγκαίνια και έναρξη κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου στην Τρίπολη

Αγιασμός και εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα 25/10/2021 στην περιοχή όπου το νέο δίκτυο θα συνδεθεί με τον αγωγό φυσικού αερίου που καταλήγει στη Μεγαλόπολή έξω απο την Τρίπολη και θα το μεταφέρει σε κάθε επιχείρηση και νοικοκυριό χωρίς κόστος σύνδεσης.
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/cM6xsGkPaZw” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]
Ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης ευχαρίστησε τους δύο υπουργούς , κ. Σκρέκα και κ. Γεωργιάδη που  όπως ανέφερε από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσαν αυτό το έργο. Ευθέως κατηγόρησε την Περιφέρεια Πελοποννήσου πως είναι αντίθετη με το έργο και δεν βοήθησε με κονδύλια για την κατασκευή του, ενώ τόνισε πως η κυβέρνηση έδειξε ότι έχει αντανακλαστικά, προχώρησε σε μια ακόμη μεγαλύτερη χρηματοδότηση και σήμερα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το αέριο θα φτάσει ως το τέλος του 2023 σε όλα τα νοικοκυριά με μηδενικά τέλη σύνδεσης.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης ανέφερε πως είναι μια σημαντική στιγμή για την περιοχή και τον Δήμο, ενώ ζήτησε την  κατανόηση των πολιτών για την πιθανή ενόχληση που θα προκληθεί κατα την διάρκεια υλοποίησης του έργου.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO
Μετάβαση στο περιεχόμενο