Στάση εργασίας στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στάση εργασίας πραγματοποιούν από το πρωί της Τρίτης 21 Σεπτεμβρίου οι Νοσοκομειακοί Γιατροί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.
[iframe width=”790″ height=”444″ src=”https://www.youtube.com/embed/DIdiZoIRAvI” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Η στάση εργασίας είναι Πανελλαδική και διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών, από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 15:00 μ.μ.

Στην κάμερα του arcadialive.gr μίλησε η Πρόεδρος των Εργαζομένων στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο κ. Σαραντοπούλου Διαμάντω, η οποία ανέφερε τους λόγους της στάσης εργασίας.

Αρχικά, η κ. Σαραντοπούλου εκ μέρος των εργαζομένων σημείωσε ότι ζητούν την ένταξη τους στα βαρέα και ανθυγιεινά λόγω της φύσεως του επαγγέλματος τους.

Επίσης επιθυμούν την μονιμοποίηση του επικουρικού προσωπικού λόγω των αυξημένων αναγκών του ΕΣΥ. 

Τέλος, η Πρόεδρος έκανε αναφορά και στην αναστολή των ανεμβολίαστων υγειονομικών, λέγοντας ότι μπορεί να είναι μικρό ποσοστό όχι όμως ασήμαντο, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς είχαν εμπειρία χρόνων με αποτέλεσμα αυτό να επιδρά αρνητικά στο σύστημα υγείας.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήμος Μεγαλόπολης: Αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, κομμένων κλαδιών και χόρτων

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μεγαλόπολης συνεχίζει καθημερινά την...

Επιδείνωση του καιρού και πτώση της θερμοκρασίας

Η πτώση της θερμοκρασίας στους 21 με 23 βαθμούς...

«Επιδιώκουμε συνεργασίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας»

Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη και της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Τμήματος Νοσηλευτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κας Ανδρέα Πάολα Ρόχας. Το εν λόγω σύμφωνο αφορά έρευνα που στοχεύει στον εντοπισμό και την ανάπτυξη ενός αλληλένδετου συνόλου πρακτικών, που επιτρέπουν σε μια κοινότητα να μάθει πώς να προλαμβάνει και

Συνελήφθη 25χρονος στην Κορινθία γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (18.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο