Η Ελένη Καρούντζου στα εγκαίνια της Έκθεσης «Ήρωες από Μετάλλο» του Νίκου Φλώρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ελένη Καρούντζου στα εγκαίνια της Έκθεσης «Ήρωες από Μετάλλο» του Νίκου Φλώρου

Η έκθεση «Ήρωες από Μετάλλο» του συμπατριώτη μας Γλύπτη, Νίκου Φλώρου, εγκαινιάστηκε την Κυριακή (19/9/2021), στον χώρο της Συλλογής Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ.

Καρέλια» του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας.

Στην τελετή των εγκαινίων, τον Δήμο Τρίπολης εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου, η οποία συνεχάρη τον κ. Φλώρο για την εξαιρετική έκθεσή του.

Ο Νίκος Φλώρος παρουσίασε ένα προς ένα τα επετειακά έργα της έκθεσης, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2021. 

karountzou eleni213

Σε δήλωσή της, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης, σημείωσε: «Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει τον Πολιτισμό και κάθε πρωτοβουλία συμβολής του στην ανάδειξη της Ιστορίας του τόπου μας. Υπό αυτή την έννοια, εκφράζουμε την υπερηφάνεια μας για την έκθεση του συμπατριώτη μας, καλλιτέχνη, Νίκου Φλώρου, ο οποίος θυμίζουμε ότι αποτελεί στενό συνεργάτη (ως άμισθος σύμβουλος) του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη.

karountzou eleni2144

Απευθύνουμε κάλεσμα προς κάθε Πελοποννήσιο, προς κάθε Έλληνα, να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις τις οποίες έχουμε προγραμματίσει για την Άλωση της Τριπολιτσάς και οι οποίες θα κορυφωθούν την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο