Στης 12:00 θα αρχίσει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Τρίπολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις 12:00 θα γίνει η παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 στην οδό Εθνικής Αντίστασης στην Τρίπολη.

Στην παρέλαση θα συμμετέχουν σύλλογοι, σχολεία Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης, η Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης, Αναπήρων πολέμου, Σώματα του Ελληνικού Οδηγισμού και των Ελλήνων προσκόπων και τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μετά το τέλος της παρέλασης αν ο καιρός το επιτρέψει στην Πλατεία Άρεως μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων της πόλης θα χορέψουν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΥΣ 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΛήψη ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΛήψη

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλο

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης, Κώστα Μιχόπουλο. Σκοπός της συνάντησης ήταν ο καλύτερος προγραμματισμός των προτάσεων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που προορίζονται για ένταξη και θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στόχος της Περιφέρειας είναι η

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο