Επιμελητήριο Αρκαδίας: Πως χρησιμοποιείται το self test εύκολα – Αναλυτικές οδηγίες για την χρήση του (video)

Πως χρησιμοποιείται το self test εύκολα και απλά, αναλυτικές οδηγίες για την χρήση του (video) και η ΚΥΑ για τον ιδιωτικό τομέα.

[iframe width=”811″ height=”486″ src=”https://www.youtube.com/embed/uqy9EtE1uuE” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του και τους πολίτες της Αρκαδίας ότι, μετά από ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τα self test είναι υποχρεωτικά, για τους εργαζομένους προκειμένου να παρέχουν την εργασία τους με φυσική παρουσία σε εργοδότες με επιχειρηματικές δραστηριότητες στους ακόλουθους κλάδους:

– Λιανεμπόριο (συμπεριλαμβανομένων των σουπερμάρκετ και των καταστημάτων πώλησης τροφίμων και ποτών), Εστίαση, Χρηματοπιστωτικές και ασφαλιστικές δραστηριότητες, Μεταφορές (χερσαίες, θαλάσσιες, αεροπορικές), Υπηρεσίες καθαρισμού, Κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής, Υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (Ενημέρωση για τον Κορονοϊό) στα άρθρα: Τι προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τα self tests στον ιδιωτικό τομέα και Πως χρησιμοποιείται το self test εύκολα και απλά. Αναλυτικές οδηγίες και video μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση με την ΚΥΑ καθώς το video που έχει αναρτηθεί με αναλυτικές τις οδηγίες χρήσης των self test. 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο