Σεπτεμβρίου 07, 2020

Νίκος Μεγρέμης: Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου (video - pics)

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η εταιρεία Ανάπτυξης Πελοποννήσου «ΑΓΑΠΗΝΩΡ»  διοργάνωσαν συνέντευξη τύπου στην οποία μίλησε ο συνεργάτης της εταιρίας Ανάπτυξης Πελοποννήσου  «Αγαπήνωρ» κ. Νίκος Μεγρέμης με θέμα τα επιδοτούμενα προγράμματα στα οποία μπορούν να ενταχθούν επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο κ. Μεγρέμης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα  “Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον εκσυγχρονισμό τους μέσω της χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) καθώς και συστημάτων αυτοματισμού” στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Πελοπόννησος 2014-2020”.

Ο προϋπολογισμός της δημόσιας δαπάνης ανέρχεται σε 3.750.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Ελληνικό Δημόσιο και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Στο πλαίσιο της πιο πάνω δράσης ενισχύονται επενδυτικά σχέδια διάρκειας έως 24 μηνών συνολικού προϋπολογισμού ύψους επένδυσης (επιχορηγούμενος) από 10.000 έως 60.000 ευρώ .

Η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των ερευνητικών προτάσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis) ορίζεται το διάστημα έως και τις 24 Σεπτεμβρίου στις 3 το μεσημέρι.

Επενδύσεις σε ενσώματα και άυλα στοιχεία ενεργητικού όπως:

Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων αυτοματισμού
Εξοπλισμός Τεχνολογιών Πληροφορικής (hardware)
Λογισμικά και υπηρεσίες λογισμικού (software)
Δημιουργία ή αναβάθμιση ιστοσελίδας

Δημιουργία ή αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop)
Παροχή λοιπών υπηρεσιών (προώθησης, ασφάλειας, υποστήριξης)
Κάλυψη μισθολογικού κόστους νέου προσωπικού.

Αναλυτικές πληροφορίες για την πρόσκληση και την υποβολή προτάσεων και άλλες διευκρινίσεις δίνονται στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Πελοποννήσου (αρμόδιο στέλεχος Ιωάννα Λαμπροπούλου, τηλ: 2713601380, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. URL: http://www.eydpelop.gr) και από τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων (Μαιζώνος 122 και Γούναρη, 262 22, Πάτρα, Τηλ: 2610622711, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , URL: www.diaxeiristiki.gr).

Για τεχνικά θέματα του ΠΣΚΕ οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Υποστήριξης που λειτουργεί η ΜΟΔ, τηλ. 210-7787940, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ώρες γραφείου 9 π.μ. με 5 μ.μ.).

Την πλήρη πρόσκληση μπορείτε να δείτε εδώ.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia