Στο υπέροχο χειμωνιάτικο πεδίου του Ανατολικού Πάρνωνα περπάτησε o Σ.Α.Ο.Ο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο υπέροχο χειμωνιάτικο πεδίου του Ανατολικού Πάρνωνα περπάτησε αυτή την Κυριακή 31.01.2016 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων.

Η πορεία ξεκίνησε από τη μονή Εορτακουστής (Αρτοκωστά) στη συνέχεια πέρασε από την ερειπωμένη μονή του Αγίου Δημητρίου Ρεόντινου και κατόπιν έγινε επίσκεψη στη θαυμάσια μονή του Αγίου Νικολάου Καρυάς. Ακολούθως έγινε ανάβαση στα ερείπια του μεσαιωνικού κάστρου της κορυφής του Ωριώντα (1192 μ), με υπέροχη θέα βοηθούντος του καιρού. Μετά την καταπληκτική διάσχιση του οροπεδίου της Παλαιόχωρας καταλήξαμε, κατά τα ειωθότα σε γραφική ταβέρνα των Σαπουνακέϊκων.
Ευχαριστούμε το σύλλογο Πεζοπόρων Τυρού και ιδιαιτέρως τους κ. Αντώνη Αρκούδη και Σπύρο Λυσίκατο για τη βοήθειά τους καθώς επίσης και τους φίλους που συμμετείχαν από τον Αγ.Ανδρέα και το Άστρος όπως και τον ιερομόναχο κ. Κύριλλο για τη φιλοξενία στη μονή Αγ. Νικολάου Καρυάς.
Επόμενη εκδήλωση του ΣΑΟΟ θα γίνει την Τετάρτη 03.02.2016 και ώρα 19.30 στα εντευκτήρια με θέμα : «Εμβόλια για μικρούς και μεγάλους», με ομιλήτρια την Παιδίατρο Παναγοπούλου Γεωργία.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την κακοκαιρία που...

Διεθνής Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών η 18η Απριλίου – Ελεύθερη είσοδος

Κάθε χρόνο στις 18 Απριλίου γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μεγάλο τμήμα του Ναυπλίου λόγω έργων

Λόγω ασφαλτοστρώσεων θα υπάρξει σήμερα 18/4/2024 ως τις 5...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο