Οι επιχειρήσεις εστίασης της Τρίπολης στην Πανευρωπαική διαμαρτυρία “άδειες καρέκλες”

Οι επαγγελματίες της εστίασης στην Τρίπολη διαμαρτυρήθηκαν συμβολικά την Τετάρτη 06/05/2020 στις 20:00 σε μια πρωτότυπη εκδήλωση – διαμαρτυρία ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού EMPTY CHAIRS – ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/wQDd5E0tnfQ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Η διαμαρτυρία αποτελεί μια συμβολική βουβή πράξη του κλάδου της εστίασης και διασκέδασης. Kατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας παραβρέθηκε και ο Δημαρχος Τρίπολης κ Κώστας Τζιούμης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ Γιάννης Τρούπης, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, σωματείων, ομοσπονδιών, αλλά και εργαζόμενοι του κλάδου.

emptychtrip

Παρευρέθηκε και εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.

Οι άνθρωποι της εστίασης είχαν ως βασικό τους αίτημα την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων για την επιβίωση των επαγγελματιών του κλάδου της εστίασης και διασκέδασης.

emptychtrip2

Ταυτόχρονα πάνω από 100 πόλεις και νησιά σε όλη την Ελλάδα διαμαρτυρήθηκαν με αυτο τον τρόπο ζητώντας “Λύσεις για την επιβίωση του κλάδου!” τονίζοντας πως Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΕΙ

Τις επόμενες ημέρες, θα διεξαχθεί σύσκεψη του κλάδου με την δημοτική αρχή, ενώ όλοι είναι σε αναμονή των νέων ανακοινώσεων της κυβέρνησης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο