Μαρτίου 10, 2020

Η αποστολή ειδών βοηθείας του Σύλλογου Καφεστιατόρων Αρκαδίας στους συναδέλφους τους στον Έβρο

Ο Σύλλογος Καφεστιατόρων Αλεξανδρουπολεως του Νομου Εβρου, με αφορμή τα γεγονότα που συμβαίνουν στα σύνορα μας, εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο ζητούσε ενίσχυση σε είδη πρώτης ανάγκης για τους συναδέλφους του κλάδου που παρευρίσκονται εκεί. 

Η ανταπόκριση των Επαγγελματιών ήταν άμεση και πολύ μεγάλη και είχε προεκτάσεις και σε άλλους κλάδους και κοινωνικές ομάδες. 

apostoli ark

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου μας,επιθυμούμε με αυτή την επιστολή να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη μας, τους Επαγγελματίες της Εστίασης, που εδειξαν για άλλη μια φορά πόσο αλληλέγγυοι είναι. 

IMG 5904

Επίσης θέλούμε να ευχαριστήσουμε το σωματείο Ταξί Τρίπολης και τον κο Καραλή Πέτρο και το Τμήμα Ελληνικού Οδηγισμού και τη Κα Κωνσταντίνου Μαρία για τη συνδρομή τους και την προσφορά ειδών από τα μέλη τους. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο σωματείο Αυτοκινητιστών Αρκαδίας και τον κ. Πασπάτη Γεώργιο, όπου ανάλαβαν την αποστολή των ειδών στα σύνορα εντελώς δωρεάν. Τέλος, απευθυνόμαστε στους συναδέλφους μας στο νομό Έβρου και στον πρόεδρο τους το Νίκο το Γεωργιάδη, που έχουν εγκαταλείψει τις επιχειρήσεις τους και τις οικογένειες τους και παρευρίσκονται στη συνοριακή γραμμή και τους ευχόμαστε καλή δύναμη!

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia