Έρχεται το 11° Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ από την Χορωδία Τρίπολης

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, υπό την Αιγίδα της Ι. Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας και τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελ/νήσου και του Δήμου Τρίπολης, οργανώνει το “11° Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ Τρίπολης”.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ “11° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ”

Αγαπητοί Φίλοι,
Σας γνωρίζουμε, ότι η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, υπό την Αιγίδα της Ι. Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας και τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελ/νήσου και του Δήμου Τρίπολης, οργανώνει το “11° Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ Τρίπολης”.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον καλλιμάρμαρο Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Βασιλείου, το 3ήμερο, 15, 16 και 17 Μαΐου 2020 (Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και Κυριακή πρωί, αντίστοιχα).
Παρακαλούμε, και επιθυμία μας είναι, όπως συμμετάσχετε, με τη Χορωδία σας, στο ανωτέρω Φεστιβάλ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Το ρεπερτόριο, το οποίο καλείσθε να ερμηνεύσετε, είναι Θρησκευτικό, Ελληνικό ή Ξένο, ελεύθερης επιλογής, διάρκειας 25 λεπτών (θα υπάρχει πιάνο).
Για δηλώσεις και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6974796591 – 2710222840 (Mαρ. Καγκλή, Γραμματεία), 6977719001 (Ν. Γαργαλιώνης Γεν. Γραμ.), 6945185500 Αμαλία Γούλα, Μος Μικτής), 69777997359, (Αλεξοπούλου Ελένη, Μος La Vita), αλλά και στο e-mail: xtripolis@gmail.com.

Από το Δ. Σ. τής
ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο