Κοιν.Σ.Επ. 5ΕΝΤΕ: Ελπίζουμε, ότι και το 2020, θα βρεθούμε και πάλι μαζί στα μονοπάτια που μας ενώνουν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2019 ήταν μια από τις πιο δημιουργικές χρονιές της Κοιν.Σ.Επ. 5ΕΝΤΕ, όσον αφορά την ενασχόλησή μας με τα μονοπάτια του Πάρνωνα.

Ξεκίνησε με την ανάθεση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, της δημιουργίας των πρώτων χιλιομέτρων του Parnon Trail, από την περιοχή Κούβλι μέχρι τη Μονή Λουκούς. Το έργο βρίσκεται στο τελικό στάδιο με ελάχιστα ακόμη πράγματα να γίνουν για να παραδοθεί.

Παράλληλα ασχοληθήκαμε με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του Τοπικού Δικτύου μονοπατιών Άνω Δολιανών. Έχει τελειώσει η Ανατολική πλευρά, όπου αναπτύχθηκαν πέντε διαδρομές 4,5 / 4,8 / 5 / 8,8 και 11,5 χιλιομέτρων. Οι διαδρομές είναι κυκλικές και «στηρίζονται» στον βασικό κορμό του Parnon Trail.

Για την επόμενη χρονιά σχεδιάζουμε να τελειώσουμε το Τοπικό Δίκτυο Άνω Δολιανών (που στην τελική του μορφή θα περιλαμβάνει πάνω από 20 κυκλικές διαδρομές) και να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη Τοπικών Δικτύων μονοπατιών και στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Το 2019 γνωρίσαμε καλύτερα τον Πάρνωνα και τις ομορφιές του και επίσης γνωρίσαμε και δουλέψαμε μαζί με άξιους ανθρώπους που αγαπούν την ιδιαίτερη πατρίδα μας και μοχθούν για αυτήν. Ελπίζουμε, ότι και το 2020, θα βρεθούμε και πάλι μαζί στα μονοπάτια που μας ενώνουν!

Με εκτίμηση

Γιώργος Κ. Καραγιάννης

Πρόεδρος Δ.Ε. ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. 5ΕΝΤΕ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο