Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στην Εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ”

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως αρωγός και έμπρακτος υποστηρικτής των εθελοντικών κοινωνικών δράσεων συμμετείχε και πάλι ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας «Άξιον Εστί» σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Ν. Παίδων «Αγία Σοφία» για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.

Την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι ο Πρόεδρος  κ. Γιάννης Τρουπής, η Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας Πελοποννήσου «Αγαπήνωρ» και μέλος ΔΣ του Επιμελητηρίου κα. Ματίνα Παράσχου και το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Νίκος Τότσης προσέφεραν αίμα στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου ευχαριστούν θερμά τα μέλη του καθώς και τους πολίτες της Αρκαδίας για τη συμμετοχή τους και τονίζουν ότι : «Η έννοια της προσφοράς για το Επιμελητήριο Αρκαδίας έχει ιδιαίτερη αξία. Η εθελοντική αιμοδοσία πρέπει να γίνει μία «καλή συνήθεια» εντεταγμένη στον τρόπο ζωής μας. Ευελπιστούμε το παράδειγμα των συμμετεχόντων να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...

«Γεωργάντεια 2024» – Περίπτερο αγροτικών προϊόντων, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

Ο Τομέας Πρωτογενούς Παραγωγής του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ποσειδώνα Τρίπολης και την κοινότητα Στενού, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Γεωργάντεια 2024», που θα πραγματοποιηθούν στο Στενό Αρκαδίας, θα λειτουργήσει περίπτερο αγροτικών προϊόντων. Οι καταναλωτές αναζητώντας ένα τοπικό προϊόν επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην ιστορία, την
Μετάβαση στο περιεχόμενο