Ο Νίκος Γιαννακόπουλος επαναφέρει το θέμα της αλλαγής χρήσης του αεροδρομίου της Τρίπολης – Βολές εναντίον ΣΥΡΙΖΑ (video)

Για το θέμα της αλλαγής του αεροδρομίου της Τρίπολης και την αλλαγή στη χρήση του έκανε λόγο ο πολιτευτής της νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Γιαννακόπουλος.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/-LCW1zeF9uA” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι είναι ένθερμος οπαδός αυτής της διαδικασίας και από την αρχή έχει προσπαθήσει να στηρίζει με όποια δυναμική μπορεί να έχει.

Είναι πάρα πολλές φορές που έχει αναφερθεί σε δημοσιεύματα και στον τύπο γι’ αυτό το σοβαρό ενδεχόμενο το οποίο πρέπει πραγματικά να συμβεί, γιατί είναι καλό για τον τόπο είναι καλό για την Αρκαδία.

Δυστυχώς με την έλευση της κυβέρνησης του ΣυΡιζΑ αυτό το εγχείρημα σταμάτησε, ενώ μας θύμισε ότι υπήρχε σύμφωνη γνώμη του τότε υπουργού εθνικής άμυνας του Δημήτρη Αβραμόπουλου και του υπουργού ανάπτυξης του Κ. Χρυσοχοΐδη. Να τροποποιηθεί και να γίνει από στρατιωτικό αεροδρόμιο, αεροδρόμιο εμπορικής κύριος χρήσης.

Γεγονός που αντιλαμβάνεστε τα πολλαπλά οφέλη που θα είχε η περιοχή και συγκεκριμένα η Τρίπολη.

Σε αυτό το εγχείρημα υπήρχε σύμφωνη γνώμη των επιμελητηρίων Πελοποννήσου πλην της Μεσσηνίας.

Ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι σκοπός όλων όσων ασχολούνται με τα κοινά είναι να προσπαθούν να κάνουν ότι είναι καλύτερο για τον τόπο τους.

Ο ίδιος και στην προεκλογική του εκστρατεία είχε αναφερθεί γι’ αυτό το ενδεχόμενο του μετασχηματισμού αυτού του αεροδρομίου της Τρίπολης.

Με αυτήν την αλλαγή θα υπάρξει μια διαφορετική κινητικότητα αλλά και μια αλλαγή σε ολόκληρο τον εμπορικό χαρακτήρα της περιοχής.

Η Τρίπολη και γενικότερα η Αρκαδία έχει ανάγκη από καινοτόμες λύσεις και πρέπει όλοι μαζί να βάλουμε τον πήχη πιο ψηλά να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας για να μπορέσουμε να φέρουμε νέο κόσμο στην πόλη.

Η Τρίπολη έχει τεράστια ανάγκη αυτή τη στιγμή να έρθει νέος κόσμος και να μείνει μόνιμα σε αυτήν.

Ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε αναφορά σε δηλώσεις του πολιτευτή του ΣυΡιζΑ κ. Χρήστου Στάικου ο οποίος είχε πει ότι η Νέα Δημοκρατία δημιουργεί ένα τέλμα στην περιοχή και ότι έχει γίνει μέχρι τώρα είναι έργο της κυβέρνησης ΣυΡιζΑ.

Ας μας πει ο κ. Στάικος συγκεκριμένα πράγματα συγκεκριμένες επενδύσεις γιατί ήταν και ο καθ’ ύλην αρμόδιος σε συγκεκριμένο οργανισμό που ασχολείται με τις επενδύσεις στην Ελλάδα να μας πει ποιες επενδύσεις ήρθανε με δική του αν θέλετε προσπάθεια με προσπάθεια του ΣυΡιζΑ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο