Αρκαδία: Οι καταναλωτές επιστρέφουν στο επίδομα θέρμανσης (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από τις 15 Οκτωβρίου έχει ξεκινήσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης και η τιμή του στην Αρκαδία κυμαίνεται στο 1,05 ευρώ.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/_94gQI9BJ5I” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο εκπρόσωπος των βενζινοπωλών, εμπόρων και πρατηριούχων Αρκαδίας Αναστάσιος Κακλαμάνος σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο pna.gr, μιλά για το πετρέλαιο θέρμανσης. Ο κ. Κακλαμάνος δηλώνει πως η τιμή του πετρελαίου είναι φθηνότερη από πέρυσι, καθώς και ότι παρατηρείται επιστροφή των καταναλωτών στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Στη συνέχεια, τόνισε πως φέτος το επίδομα θέρμανσης αναμένεται να είναι υψηλότερο, ενώ επεσήμανε και το γεγονός ότι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στην Αρκαδία είναι πιο χαμηλή από άλλους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Με την αγορά μικρότερων ποσοτήτων πετρελαίου θέρμανσης, σε σχέση με πέρυσι, τα νοικοκυριά που πληρούν τα κριτήρια θα λάβουν μέχρι το τέλος του έτους επίδομα πετρελαίου θέρμανσης που ξεκινάει από τα 64 ευρώ και φθάνει τα 350 ευρώ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

Εταιρία αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό

Η εταιρία Melissinos Security αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό για εγκατάσταση...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο