Θεατρικό παιχνίδι στον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης

Το εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης θα λειτουργήσει και αυτή τη σχολική χρονιά. Οι Κυριακές γίνονται παιχνιδιάρικες, χαρούμενες και δημιουργικές!

Για παιδιά από 5 -13 ετών
ΕΝΑΡΞΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Μέσω της σωματικής έκφρασης, της παντομίμας, των φωνητικών ασκήσεων, της δημιουργικής χρήσης καθημερινών, χρηστικών αντικειμένων, των ομαδικών παιχνιδιών, της ερμηνείας ρόλων, των δρώμενων που δημιουργούν και παρουσιάζουν στα πλαίσια της ομάδας ή σε θεατρικές αίθουσες της πόλης μας, καθώς και τα ταξίδια τους στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσουν μια παιδική θεατρική παράσταση, δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να αναπτύσσουν δεξιότητες, να αξιοποιούν τις δυνατότητες τους καθώς και τη φαντασία τους .Να δημιουργούν από κοινού, να μαθαίνουν να σέβονται και να εκτιμούν ο ένας τον άλλον ως ισότιμα μέλη της ομάδας, να συνεργάζονται και τελικά να καλλιεργούν και να σμιλεύουν την ψυχή τους !!!
Φέτος, εκτός από τα τμήματα που θα δημιουργηθούν και θα λειτουργούν δύο Κυριακές το μήνα ( δίνονται από την αρχή της σχολικής χρονιάς οι ημερομηνίες όλου του έτους για καλύτερο οικογενειακό προγραμματισμό του ελεύθερου χρόνου), κατόπιν επιθυμίας κάποιων οικογενειών θα λειτουργήσει και ομάδα θεατρικού παιχνιδιού σε εβδομαδιαία βάση ( κάθε Τετάρτη απόγευμα).
Ο αριθμός των παιδιών σε κάθε ομάδα είναι συγκεκριμένος και στις εγγραφές τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Εάν ενδιαφέρεστε ή επιθυμείτε περισσότερες διευκρινήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Εύη Μεντή ( Πρόεδρος Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης), 6947527618
Ελένη Κουσκουρέλου ( Παιδαγωγός, Εμψυχώτρια), 6976736523

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ ταρακούνησε την Πελοπόννησο

Εκτιμώμενο μέγεθος σεισμού 5,7 38 χλμ. από Τριφύλλια · Μεσσηνίας...

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...
Μετάβαση στο περιεχόμενο