Βαγγέλης Γιαννακούρας: Αντιφατικά όσα ανέφερε ο νέος Περιφερειάρχης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με ανάρτησή του, στην προσπψπική του σελίδα, ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας έγραψε …

“Ορκωμοσία Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Μία νέα σελίδα άνοιξε…

Από τη θέση που μας έταξε ο Πελοποννησιακός λαός θα υπερασπίζομαι τα συμφέροντα των Αρκάδων και το έργο που παρήχθη μέχρι σήμερα από την περιφερειακή αρχή του Πέτρου Τατούλη.

Οι αλλαγές που επέφερε η Νέα Δημοκρατία στον νόμο της Απλής Αναλογικής περιορίζουν το ρόλο του Περιφερειακού Συμβουλίου και στην ουσία το απαξιώνουν. Εμείς όμως έστω και έτσι θα προσπαθούμε καθημερινά να δίνουμε μάχες και να διεκδικούμε το καλύτερο για την Αρκαδία μας αλλά και για όλη την Πελοπόννησο.

Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω τα όσα αντιφατικά ανέφερε ο νέος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στην πρώτη του ομιλία. Από την μία είπε πως στενοχωριέται που έχουν ερημώσει τα χωριά και δεν υπάρχουν νέοι σε αυτά και από την άλλη είπε πως δεν πρόκειται να υπογράψει νέες προγραμματικές συμβάσεις για έργα σε αυτά και θα ακυρώσει όσες έχουν υπογραφεί και δεν έχουν ακόμα εκτελεστεί τα έργα…. Έτσι δεν προσφέρει βοήθεια στους εναπομείναντες κατοίκους ούτε δημιουργεί προϋποθέσεις να έρθουν κάποιοι νέοι να εγκατασταθούν και πάλι στον τόπο τους.

Ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς τους 13χιλιάδες Αρκάδες που με στήριξαν με την ψήφο τους και μου έδειξαν την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους…Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις να μην τους απογοητεύσω.”

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο