Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Δεκάζειου Γηροκομείου παρουσία Βασίλη Λεβέντη

Λύση δεν είναι η περικοπή των συντάξεων που έχουν μειωθεί σε απελπιστικό βαθμό αλλά η εξεύρεση τρόπων για ανάπτυξη και δημιουργία στην χώρα

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/gXQvA_UaYbc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/Y2w6jpl5HtM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

 

«Τριάντα χρόνια υπέμεινα διώξεις και απομονώσεις. Ελπίζω να χρησιμοποιήσω αυτήν τη θέση για το φτωχό κόσμο για να δει μία άσπρη μέρα, για να μην μειωθούν οι συντάξεις, οι οποίες έχουν μειωθεί σε απελπιστικό βαθμό.» ανέφερε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης που βρέθηκε, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, στην Τρίπολη και στο Δεκάζειο Γηροκομείο της πόλης, με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ιδρύματος.

Για να συμπληρώσει «Δεν είναι λύση να αφαιρείς τη μπουκιά από το στόμα του άλλου. Λύση είναι να βρούμε τρόπους να γίνει η Ελλάδα χώρα δημιουργίας και ανάπτυξης. Άμα τρώμε τις σάρκες μας θα φάμε και ο ένας τον άλλο».

Απευθυνόμενος στον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο, κόβοντας και ένα κομμάτι πίτας για την Εκκλησία είπε πως «Την Εκκλησία την σεβόμεθα και όλοι την στηρίζουμε ακόμα και αυτοί που έκαναν κάποια λάθη και ήταν ανυπάκουοι την στηρίζουν».

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλέξανδρος καλωσορίζοντας τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων στο Δεκάζειο Γηροκομείο, εξέφρασε την χαρά του, με μία μάλιστα φράση και στην συνέχεια με μία παροιμία τόνισε πως ο κ.Λεβέντης είναι και ονόματι και πράγματι λεβέντης και του ζήτησε να στηρίξει την Πίστη στην χώρα μας, να στερεώσει την οικογένειά μας και να διασφαλίσει την πατρίδα μας στον αγώνα που κάνει για όλα τα ιδανικά της φυλής μας. Μάλιστα τον χαρακτήρισε ρυθμιστή των πραγμάτων της πολιτικής ζωής του τόπου μας.

Το επόμενο κομμάτι από την πίτα που έκοψε ο κ.Λεβέντης, που έχει καταγωγή από την Αρκαδία, ήταν για την Ελλάδα με την διευρυμένη έννοια, όπως είπε. Κομμάτι που πρόσφερε στον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Β.Γιαννακούρα, ο οποίος τον καλωσόρισε λέγοντας πως «ο Πρόεδρος είναι υπόδειγμα υπομονής και επιμονής, αλλά αυτό που έχει σημασία δεν είναι μόνο να πετύχεις αλλά και να πράξεις»

Ενώ ο Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Παυλής, αφού εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του κ.Λεβέντη στην Τρίπολη, του ζήτησε να βοηθήσει ώστε να μην διαψευστούν οι καθημερινοί πολίτες, αυτοί που βλέπουμε δίπλα μας και όχι αυτοί που θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για τον εαυτό τους. Ρόλος ,που όπως είπε, ανήκει σε όλα τα πολιτικά κόμματα, αφού η χώρα χρειάζεται ανάταση ηθική και οικονομική.

Δείτε βίντεο από την κάμερα της συναδέλφου Ελένης Τράκα

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο