Συγχαρητήρια Γιαννακόπουλου σε Μητσοτάκη και Βλάση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε μήνυμά του, ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Νικόλας Γιαννακόπουλος, αναφέρει …

 “Η επόμενη μέρα ήρθε !!!! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πλέον ο νέος Πρωθυπουργός μας ! Στόχος όλων μας να αναγεννηθεί η Ελλάδα μας ! 

Θέλω να συγχαρώ όλους και όλες που δώσαμε αυτόν τον πολύ σύντομο και δύσκολο αγώνα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία μας. Να συγχαρώ τον επανεκλεγεντα βουλευτή Κώστα Βλάση.
Και τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους εθελοντές φίλους και μέλη της οικογένειας μου που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και καταφέραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα δεδομένων των συνθηκών, που βάζει τις βάσεις για την μετέπειτα πορεία.
Ευχαριστώ όλες και όλους που με εμπιστευτηκατε με την ψήφο σας αλλά και όσους για άλλους λόγους αυτή την φορά δεν το πράξατε. Συνεχίζουμε για την Ελλάδα μας, για την Αρκαδία μας.”

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο