Ιουλίου 08, 2019

Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης ¨ΝΕΦΕΛΕΣ¨ στην Επίδαυρο με την Arcadian Tours

Από την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. επίσκεψη στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου για παρακολούθηση της κωμωδίας του Αριστοφάνη ¨ΝΕΦΕΛΕΣ¨.

Οι εκδρομικές δράσεις που πραγματοποιεί το Γραφείο Γενικού Τουρισμού της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε., πέραν του Εξωραϊσμού έχουν και ως σκοπό τον Πολιτισμό. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε -από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού- η μετάβαση στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου για την παρακολούθηση της θεατρικής κωμωδίας του Αριστοφάνη ¨ΝΕΦΕΛΕΣ¨ το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 θα γίνει η αναχώρηση στην Τρίπολη από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στις 18:00 το απόγευμα για να φτάσουμε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και να παρακολουθήσουμε την αριστοτεχνική κωμωδία του Αριστοφάνη “Νεφέλες” με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Ο Αριστοφάνης στις Νεφέλες προτείνει τη χειραφέτηση από τον λογοκεντρισμό και μια ευθεία σύγκρουση με την ένδεια ιδεών. Σ’ αυτήν την τραγικωμωδία βάζει στο επίκεντρο ένα πρότυπο «καθημερινού ανθρώπου», τον Στρεψιάδη, να έρχεται σε επαφή με τον Σωκράτη και τις μεγάλες ιδέες, που είναι άυλες, τις Νεφέλες.

Η κωμωδία αρχίζει στις 21:00 το βράδυ και μετά την λήξη της επιστρέφουμε στην Τρίπολη.

Η τιμή συμμετοχής είναι: 30.00 € με προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων 20.00 € και περιλαμβάνει:
1. Το λεωφορείο Τρίπολη – Θέατρο Επιδαύρου – Τρίπολη.
2. Το εισιτήριο εισόδου (Ζώνη Β – Κάτω διάζωμα).

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε στα Τηλ.: 2710-223 614 / 2710 -222 560 & 6988 010000 και στην ιστοσελίδα μας www.arcadiantours.gr

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia