Ιανουαρίου 28, 2021

Ηχηρές παρουσίες στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Αρκαδίας κ. Κώστα Βλάση (pics)

Ηχηρές παρουσίες στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Βλάση την Τετάρτη 3/07/2019 στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Ανάμεσα στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα αλλά και τον αύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου αρκετές ήταν οι παρουσίες που ξεχώρισαν και παραβρέθηκαν για να δηλώσουν τη στήριξή τους στον κ Βλάση.

Στην εκδήλωση παραρεύθηκαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκλεγμένος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Πελοποννήσου κ.κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος και Μανώλης Σκαντζός, ο επιχειρηματίας και ένας εκ των μετόχων του Αστέρα Τρίπολης κ. Γιάννης Καϋμενάκης, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης κ. Γιώργος Μποροβήλος, ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας κ. Παναγιώτης Μαντάς, ο εκλεγμένος Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης, ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Δημοσθένης Σωτηρόπουλος, ο πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κ. Κώστας Ταλούμης, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Αρκαδίας κ. Τίμος Κατσίπος, ο πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας κ. Γεώργιος Λυτρίβης, ο πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Πελοποννήσου κ. Νικόλαος Καραλής, ο πρόεδρος Εκπαιδευτικών Α’θμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος και πολλοί άλλοι.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia