Ιουνίου 26, 2019

Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών με θέμα: «Με συντροφιά τα παραμύθια» (video - pics)

Το Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Με συντροφιά τα παραμύθια», τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00, στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης.

Η αίθουσα του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου ήταν κατάμεστη για την εκδήλωση, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε εκτός από τον πρόεδρο του Κέντρου Δημήτρη Βόσνο και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας Φώτης Γκέσουρας.

Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση από τις νηπιαγωγούς: Βεργάκη Γιάννα, Αποστολοπούλου Γεωργία, Παναγοπούλου Δέσποινα (2ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης). Παρουσίαση από την νηπιαγωγό Αφροδίτη Παπαγεωργίου (Δημοτικό Σχολείο Βαλτεσινίκου).
Στη συνέχεια ακολούθησε ομιλία: «Περπατώ μες στο δάσος: η Κοκκινοσκουφίτσα στο δρόμο προς την αυτοπραγμάτωση». Πατσιλίβα Μαρία Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια στη Θεραπευτική Μονάδα ΟΚΑΝΑ Γ.Ν.Α. Γεννηματάς – Συγγραφέας.
και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με 2 θεατρικά:
 «Ο γεωργός και ο λύκος». Δραματοποίηση παραμυθιού από τα παιδιά του εργαστηριού του Κέντρου Πρόληψης «Τα παιδιά της Γιαγιάς πάνε σχολείο».
 «Δύσκολοι καιροί για δράκους – το παραμύθι της κυρα-Ρήνης». Παρουσίαση Παραμυθιού από την ομάδα συνεργασίας: ερασιτεχνικό θέατρο «Δράστες» – Σύλλογος ΑμεΑ – Εθελοντών Κέντρου Πρόληψης.

video σε λίγο

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia