Μαΐου 31, 2019

Κλειώ Παπαντωνίου - Κορώνη: Ο Πέτρος Τατούλης μπορεί να κάνει πράξη την συνεργασία πολιτών που ανήκουν στη ΝΔ, που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικοί, ως ανένταχτοι, ως δημοκράτες

Κλειώ Παπαντωνίου - Κορώνη: "Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι για τα κόμματα, είναι για τους πολίτες. Θεωρώ ότι ο Πέτρος Τατούλης μπορεί να κάνει πράξη την συνεργασία, πολιτών που ανήκουν στη ΝΔ, που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικοί, ως ανένταχτοι, ως δημοκράτες". 

Την προσεχή Κυριακή 2 Ιουνίου οι πολίτες της Πελοποννήσου θα κληθούμε να αποφασίσουμε ποιον Περιφερειάρχη θέλουμε για τα επόμενα χρόνια στο τιμόνι όχι μόνο της Πελοποννήσου αλλά και κάθε νομού ξεχωριστά. 

Η επιλογή αυτή έχει να κάνει όχι μόνο με δύο εντελώς διαφορετικά μοντέλα πολιτικής. Αυτό που προσωπικά θεωρώ πως χρειάζεται η Πελοπόννησος, έχει το ονοματεπώνυμο του Πέτρου Τατούλη. 
Γιατί θα ρωτήσει κάποιος; 
Γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει την εμπειρία της αυτοδιοίκησης, που έχει ξεκάθαρη στόχευση στην Πελοπόννησο και εδράζει την πολιτική του δράση στην ανάγκη σταθερότητας και συνεννόησης των πολιτών, πέρα από χρώματα κομμάτων.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές όπως έχω ξαναπεί δεν είναι για τα κόμματα, είναι για τους πολίτες. Θεωρώ ότι ο Πέτρος Τατούλης μπορεί να κάνει πράξη την συνεργασία, πολιτών που ανήκουν στη ΝΔ, που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικοί, ως ανένταχτοι, ως δημοκράτες. 

Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Αρκαδία και για όλη την Πελοπόννησο.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia