Το οικονομικό-επιχειρηματικό δελτίο από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

 

• Διαγωνισμός για την έκδοση του περιοδικού «Αστυνομική Ανασκόπηση»
Ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου έκδοσης και διεκπεραίωσης του περιοδικού «Αστυνομική Ανασκόπηση» για τα έτη 2017 και 2018 (με δικαίωμα μονομερούς παράτασης από την Υπηρεσία μας για ένα έτος ακόμα, ήτοι 2019).
Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό και τις προδιαγραφές μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr.
• Ανοιχτός Διεθνής Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Ανοιχτός Διεθνής Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός, για τη μίσθωση 68 έως 86 κλινών σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια, για τη στέγαση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και στις πέντε (5) πόλεις, όπου υπάρχουν Πανεπιστημιακές Μονάδες.
Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr.
• Επιδότηση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της αγοράς για στελέχωση των επιχειρήσεων από καταρτισμένους συνεργάτες αποφάσισε την επιδότηση της συμμετοχής των άμεσα ενδιαφερομένων, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Το κόστος συμμετοχής είναι 3.300€ από 3.900€ που ήταν αρχικά.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

• Ενημέρωση του ΟΑΕΕ στους ασφαλισμένους για την καταβολή δόσεων ρύθμισης Ν 4305/14
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του – ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ – που έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση οφειλών του Ν.4305/2014 σχετικά με την πληρωμή της δόσης για το μήνα Δεκέμβριο ότι τη Δευτέρα 21.12.2015 καταβάλλονται οι δόσεις ρύθμισης Ν.4305/2014,μέσω Άμεσης Χρέωσης Τραπεζικού Λογαριασμού (πάγια εντολή). Όσοι έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε, να υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό τους κατά την ώρα εκτέλεσης παγίων εντολών της Τράπεζας επιλογής τους για την εξόφληση:
– δόσης της 21/12/2015,
– τυχόν καθυστερούμενης της 21/11/2015, με επιπλέον προσαύξηση 2%
– ή της 21/10/2015, με επιπλέον προσαύξηση 4%.
Προτείνεται η έγκαιρη πίστωση του λογαριασμού από την Παρασκευή 18.12.2015.

• Ενημέρωση των πολιτών προς αποφυγή εξαπάτησής τους στο διαδίκτυο
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώνει τους χρήστες κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών, να μην προβούν σε καμία ενέργεια όταν τους εμφανίζεται, κατά την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο, μήνυμα ότι «από έλεγχο που διενεργήθηκε από πρόγραμμα antivirus , βρέθηκε ότι κατά τις τελευταίες 7 ημέρες, η συσκευή είναι μολυσμένη από ιούς και spyware» και προτρέπει τον χρήστη να προβεί στη λήψη σχετικής εφαρμογής προστασίας, μέσω υπερσυνδέσμου, προκειμένου να απαλλαγεί από το κακόβουλο λογισμικό. Πρόκειται για διαδικτυακή απάτη και διενεργείται αυτεπάγγελτη αστυνομική έρευνα.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο