Μονοήμερη εκδρομή για το Ησυχαστήριο του Αγίου Πορφυρίου Μηλεσίου στην Χαλκίδα από την Arcadian Tours

Μονοήμερη εκδρομή (Εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως) για το Ησυχαστήριο του Αγίου Πορφυρίου Μηλεσίου και στην Χαλκίδα από την Arcadian Tours.

Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί Μονοήμερη Θρησκευτική Εκδρομή την Κυριακή της (Σταυροπροσκυνήσεως) 31 Μαρτίου 2019 για το Ιερό Ησυχαστήριο Αγίου Πορφυρίου Μηλεσίου και την Χαλκίδα.

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει καθοριστεί ως εξής:

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η Αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη στις 06:30 το πρωί και μέσω της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Κορίνθου φτάνουμε στο Ιερό Ησυχαστήριο του Οσίου Πορφυρίου στο Μήλεσι, όπου θα παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία.

Τα κτίρια του Ησυχαστηρίου άρχισαν να κτίζονται το 1981 ενώ ο ναός θεμελιώθηκε το 1990 και ολοκληρώθηκε το 1992, λίγους μήνες μετά την κοίμηση του Γέροντα.

Μετά το προσκύνημά μας θα αναχωρήσουμε για την Χαλκίδα, όπου θα επισκεφτούμε τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου της Χαλκίδας. Ο Ιερός Ναός χρονολογείται τον 5ο αιώνα μ.Χ. και είναι πιθανόν χτισμένος πάνω στα ερείπια αρχαίου ναού.

Στη συνέχεια θα καθίσουμε για καφέ και φαγητό στην Χαλκίδα, μια πόλη ιδανική για καλό φαγητό, διασκέδαση και βόλτα στην περιοχή του Κάστρου. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Τρίπολη.

Η Τιμή συμμετοχής είναι: 20,00€ και περιλαμβάνει:

Το λεωφορείο ΤρίποληΙερό ΗσυχαστήριοΧαλκίδαΤρίπολη.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδρομή στα Τηλέφωνα: 2710 223614 - 2710 230140 & 698 8 010000

agios porfirios ktel afisa

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia