Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του ΣΑΟΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο αποκριάτικος χορός του ΣΑΟΟ, που πλέον έχει καταστεί θεσμός, πραγματοποιήθηκε και φέτος, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στο κέντρο Country Inn με μεγάλη επιτυχία, τόσο από πλευράς συμμετοχής των συμπολιτών, στην πλειονότητά τους μασκαρεμένοι, όσο και από ‘’καλλιτεχνικής’’ πλευράς. 

Σε κείμενό του ο ΣΑΟΟ αναφέρει: Ο κόσμος πολύς, περίμενε από τα μέλη της ομάδας να ‘’εκτελέσουν’’ τα δρώμενά τους, για τα οποία είχε κρατηθεί άκρα μυστικότητα. 

saoo apokries 2

Με νέες ιδέες και ύστερα από αρκετές πρόβες το αποτέλεσμα ήταν ανώτερο πάσης προσδοκίας! Φέτος για πρώτη φορά έλαβε μέρος και η μεικτή χορωδία του συλλόγου αποδίδοντας μια  αποκριάτικη ‘’ραψωδία’’, όπως την χαρακτήρισε  και ο πρόεδρος της νύχτας.

saoo apokries 3

Ακολούθησε το δρώμενο με τις ροκ γριές ‘’εκτελεσμένο’’ από το μπαλέτο μας που προκάλεσε άφθονο γέλιο.

Ο χορός και το τραγούδι συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η εξαιρετική ορχήστρα “Άρτυμα” έδωσε τον καλύτερο εαυτό της έτσι ώστε το κέφι να φτάσει σε ψηλά επίπεδα ενώ και ο DJ Ροζής, με τις δικές του επιλογές, φρόντισε να σηκώσει όλον τον κόσμο στην πίστα.  

saoo apokries 4

Ο χορός δεν θα είχε, βέβαια, αυτή την επιτυχία αν η οργανωτική επιτροπή δεν έδινε τον καλύτερο εαυτό της, δουλεύοντας μεθοδικά. 

Μεγάλο μερίδιο στην  επιτυχία αυτή έχουν  η ‘’καλλιτεχνική διευθύντρια’’ Άννα Κούκλη που κατέβαλε τεράστια προσπάθεια να ‘’διδάξει’’ τα μέλη του μπαλέτου και ο χορωδός του ΣΑΟΟ Πέτρος Ντούμος, ο οποίος οργάνωσε τη ‘’χορωδία’’.

saoo apokries 5

Τους ευχαριστούμε και από αυτή τη θέση. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε ειλικρινά και όσους ήρθαν να διασκεδάσουν μαζί μας. Και του χρόνου … 

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο