Βαγγέλης Γιαννακούρας: “Αναμορφώνεται η Αρκαδική παραλία”

Ως μία ξεχωριστή μέρα χαρακτήρισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας την σημερινή, για την Πελοπόννησο, την Αρκαδία και ιδιαίτερα για την Νότια Κυνουρία, το Λεωνίδιο, με αφορμή την προγραμματική σύμβαση που υπεγράφη σήμερα “Έργα προστασίας λιμένα Πλάκας Λεωνιδίου Δήμου Νότιας Κυνουρίας”.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/X7Yub9lvJN0″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Στα έργα βελτίωσης και αποκατάστασης του λιμένα Λεωνιδίου, που πρόκειται να υλοποιηθούν ύστερα από την σημερινή υπογραφή σύμβασης, αναφέρθηκε ο κ. Γιαννακούρας κατά την έναρξη της συνέντευξής του.

Ο τουρισμός είναι ένας βασικός πυλώνας ανάπτυξης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Λεωνίδιο αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας, όταν αυτό συνδυάζεται με το πάρκο αναρρίχησης και με τις άλλες βελτιώσεις και υποδομές που γίνονται στον τουριστικο τομέα στην Νότια Κυνουρία, τόνισε μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης. 

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στην δημοπράτηση ενός νέου μεγάλου έργου στον Τυρό, το οποίο είναι ο φωτισμός του κόμβου του Τυρού, καθώς επίσης τόνισε πως, ήδη υπάρχει εργολάβος για το αντιπλημμυρικό έργο στον κόμβο του Τυρού και τις επόμενες 10 μέρες θα έχει φωτοδοτηθεί και το λιμάνι του Τυρού, το οποίο είναι και αυτό έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

“Αναμορφώνεται η Αρκαδική παραλία, από το Ξηροπήγαδο έως το Λεωνίδιο και το Φωκιανό”.

Κλείνοντας, ο κ. Γιαννακούρας επεσήμανε πως, “μας απασχολεί ο τόπος μας, είμαστε αφοσιωμένοι και πιστοί στο έργο μας και γι’αυτό δημιουργούνται τόσα έργα στην Αρκαδία και στην Πελοπόννησο γενικότερα”. 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο