Κάτοικοι του Ζευγολατιού επισκέφτηκαν τον Γιαννακούρα για τις πλημμύρες (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάτοικοι του Ζευγολατιού επισκέφτηκαν το πρωί της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, στην Τρίπολη, για να συζητήσουν τα συνεχή πλημμυρικά φαινόμενα που πλήττουν σε κάθε κακοκαιρία το χωριό.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/BQJDIQq2_qI” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Από την συζήτηση εξήχθη το συμπέρασμα πως το πρόβλημα οφείλεται σε παράνομα στηθαία που έχουν κατασκευαστεί στον κάμπο του Νεοχωρίου και αλλάζουν τη φυσική ροή των νερών.

Ενημέρωσα τους κατοίκους πως θα πραγματοποιήσω με μηχανικούς επιτόπιο έλεγχο στο επίμαχο σημείο ώστε να προβούμε στη συνέχεια σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Επίσης συζητήσαμε και άλλα θέματα, όπως διάφορα έργα που έχουν προγραμματιστεί για την περιοχή καθώς και για την πορεία της μελέτης που συντάσσεται και αφορά σε όλον το οροπέδιο της Μαντινείας και αναμένεται να λύσει οριστικά τα προβλήματα με τις πλημμύρες.

Ευχαριστώ τους κατοίκους για την επίσκεψή τους και για μία ακόμα φορά δηλώνω πως είμαστε πάντα στο πλευρό τους για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο