Κάτοικοι του Ζευγολατιού επισκέφτηκαν τον Γιαννακούρα για τις πλημμύρες (video - pics)

Κάτοικοι του Ζευγολατιού επισκέφτηκαν το πρωί της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, στην Τρίπολη, για να συζητήσουν τα συνεχή πλημμυρικά φαινόμενα που πλήττουν σε κάθε κακοκαιρία το χωριό.

Από την συζήτηση εξήχθη το συμπέρασμα πως το πρόβλημα οφείλεται σε παράνομα στηθαία που έχουν κατασκευαστεί στον κάμπο του Νεοχωρίου και αλλάζουν τη φυσική ροή των νερών.

Ενημέρωσα τους κατοίκους πως θα πραγματοποιήσω με μηχανικούς επιτόπιο έλεγχο στο επίμαχο σημείο ώστε να προβούμε στη συνέχεια σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Επίσης συζητήσαμε και άλλα θέματα, όπως διάφορα έργα που έχουν προγραμματιστεί για την περιοχή καθώς και για την πορεία της μελέτης που συντάσσεται και αφορά σε όλον το οροπέδιο της Μαντινείας και αναμένεται να λύσει οριστικά τα προβλήματα με τις πλημμύρες.

Ευχαριστώ τους κατοίκους για την επίσκεψή τους και για μία ακόμα φορά δηλώνω πως είμαστε πάντα στο πλευρό τους για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia